Pluspunten

Heldere en duidelijke uitleg leerstof

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Voldoet aan de verwachting

Trainer praat soms iets te snel waardoor hij door zijn eigen galm/echo praat. Voor de rest duidelijke uitleg hoor!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Alle stof behandelen/doorgeven. Examen gehaald, maar heel veel specifieke items zijn niet behandeld en waren wel deel van het examen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

overzichtelijk les programma

- ik kreeg veel vragen die niet voor kwamen in het lesmateriaal.

Pluspunten

Duidelijk uitleg en voldoende afwisseling in de cursus.

Pluspunten

Trainer heeft hele goede kennis van zaken en gaf goede tips om het examen zo goed mogelijk te maken.

geen

Pluspunten

Training is duidelijk

Veel pauzes aan het begin. en later op de dag was er toch een beetje tijdnood.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

e-learning goed te volgen respons/uitleg nav vragen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik heb de cursus volgens e-learning gevolgd. De hierin aanwezige filmpjes waren duidelijk te volgen. Je hebt namelijk direct een passend beeld bij een probleem. (Als laboratorium medewerker heb ik namelijk weinig stijgerervaring of put graaf problemen.

verbeterpunt voor e-learing. De geschreven tekst kon ik op de Ipad niet vergroten. Ook het schuiven bij een meerkeuzen vraag ging bij vragen met hoge nummers (5 of 6) niet soepel. het tekst blokje wilde dan niet passen. Tijdens het examen heb ik hier geen last van ondervonden.

Pluspunten

Dag op zich was goed verzorgd.

Trainer sprak erg snel en luid in een ruimte die echoode. Hierdoor was hij niet altijd goed te volgen. Training betrof wel VCA-onderdelen, maar sloot niet goed aan bij het examen. Het examen bevatte veel meer logisch nadenken vragen (met instinkers) dan vragen waarvoor men echt geleerd moest hebben.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede en complete informatie over training en voorbereiding.

De leslocatie was te groot, en de docent sprak erg snel en vooral hard, wat helaas niet bevorderend was voor het overbrengen vd informatie.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Trainer sprak te luid en te snel. Verder matchte de inhoud van de training niet voldoende met het examen

Pluspunten

Heldere uitleg en prima methodiek. Goede verzorging van de lunch etc.

Coördiantie met examinatoren. Examen begon een half uur te laat.

2 sterren: slechter dan verwacht

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede service duidelijke website

ik vond de e-learning cursus niet zo goed. Ik had liever (ook) een tekstboek gekregen. Het voordeel van geschreven tekst is dat veel beter de structuur van de inhoud aangegeven kan worden. En je kan je eigen tempo bepalen. Bij opsommingen vind ik het makkelijker om die als tekst te lezen dan als ik de opsomming hoor. Tijdens het examen kreeg ik veel vragen, waarbij ik dacht: dat is helemaal niet aan bod gekomen tijdens de e-learning cursus. En dat terwijl ik de e-learning cursus helemaal gevolgd heb en lastige stukken heb herhaald. Ik heb het examen gelukkig net gehaald, maar gezien mijn voorbereidingen had ik verwacht het ruim te halen.

Pluspunten

Goede organisatie. Opzet van de cursus dag erg goed. Wel een lange dag.

Zelf heb ik geen moeite gehad met de vraagstelling in de testvragen, proefexamen en het examen zelf, maar ik vind het voor dit examen niet nodig om de vraagstelling onnodig complex te maken. Ik merkte aan medecursisten die minder goed begrijpend konden lezen dat ze er moeite mee hebben. Volgens mij moet VCA ervoor staan om veiligheid over te brengen en niet de Nederlandse taal.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie filmpjes bijna training en elearning

Wat meer interactie met deelnemer maakt de stof wel levendiger. Minder tijd besteden aan wat wel en niet mag tijdens examen. Kwam zeer schools over en veel herhaling of te wel kostbare tijd verspilling. Minder tijd besteden aan verhalen over wat er gebeurd als je arbeidsongeschikt wordt, inclusief een gehele door berekening van verminderde financiering Opstelling zaal was zeker niet optimaal. Ik snap best dat de tafels al geplaatst waren zoals bij het examen gewenst. Maar had wel iets meer moeite gedaan kunnen worden om het tijdens de instructie wat anders in te vullen. Bijvoorbeeld met ze tweeën aan een tafel zodat niet sommige 20 meter Van de trainer vandaan zat. Slecht zicht over wat hij op de flop schreef. 10 keer zeggen zo doen we het natuurlijk niet in de praktijk, helpt niet echt mee met het imago van VCA

Pluspunten

Uiterst geschikte leraar met veel kennis en legt alles duidelijk uit en herhaald belangrijke punten doorgaande de cursus.

Geen opmerkingen.

Pluspunten

de trainer heeft het geweldig gedaan dikke pluim voor jullie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

duidelijke lesgeving via E-learning

Heb er alleen niet veel aan gehad. Bij het examen kreeg ik heel andere vragen die ik bij de cursus helemaal niet voorbij heb zien komen. Daarom dus ook gezakt, helaas.

Wilmersdorf 50

7300 AG Apeldoorn