Pluspunten

Goede informatie via email

Pluspunten

e-learning: Zeer duidelijke verklaringen, filmpjes e.d. Ook de manier van examen doen met de notebooks: Top !!

Misschien ligt het aan mij, maar het nogmaals herhalen van de leerstof van de verschillende hoofdstukken nadat ik alles digitaal had "afgerond" lukte niet. Kan dit beter worden uitgelegd hoe dit moet ? (of is het werkelijk niet mogelijk ?). En een kopje koffie bij het examen zou fijn zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Een aantal examenvragen worden niet in het lesboek behandeld.

2 sterren: slechter dan verwacht

De trainer die de dag heeft geleidt was niet inhoudelijk op de hoogte van VCA en veiligheidzaken en niet uit de praktijk. De trainer dreunde een vaste riedel op en kon weinig tot niet met voorbeelden komen. Voor mij heeft de trainingsdag geen meerwaarde gehad en zal hierdoor in het vervolg de films via internet kijken.

Pluspunten

super goede leermeester die alles duidelijk uitlegt

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De video's waren wel goed, vooral de video's van de dame. Het werkte allemaal prima.

1.Sluit de vragen aan op de stof. Nu wordt vaak iets gevraagd, wat later wordt uitgelegd. (LEL, keramische vezels, schalm) 2.Zorg dat vragen voldoende informatie bevatten (er wordt naast u gewerkt met een slijptol, wat voor slijptol die van een tandarts?) en niet multi-interpretabel. (zie vraag hieronder "zijn de leerdoelen behaald?" Ik heb het examen gehaald, maar de cursus dekt mijns inziens niet de stof. Dus zijn de leerdoelen dan behaald? Zorg voor een online naslagwerk. Ik wou voor het examen nog even de stof doornemen van hoofdstuk 1, maar een stuk tekst is niet te vinden. Laat de vragen aansluiten op de vragen in het examen. Ik was compleet verrast en er werden dingen gevraagd die niet in de video's was behandeld. Ik heb op kennis, ervaring en vooral op boerenverstand het examen gehaald, maar ben niet tevreden over de aansluiting van de online cursus op het examen.

Pluspunten

Goede docent gehad: Bert Feenstra. Lesstof is wel heel erg gebaseerd op film en presentatie.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

lesstof sluit totaal niet aan op het examen vca vol

doe zelf eens een paar examens mee

Pluspunten

Heel goede en duidelijke uitleg gedurende de dag.

Gewoon zo doorgaan

Pluspunten

Goede en duidelijke uitleg/training

Training en oefen examen beter aan laten sluiten op het examen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

de cursus en het examen in 1 dag is aan te bevelen,

Pluspunten

Gezellig dagje leerzaam

Film materiaal stemt niet Altijd met de vragen

Pluspunten

Pluspunten

Zeer goede uitleg. Niet saai. Leuke dag gehad

Terwijl ik midden in een burn out zit toch besloten om de cursus te doen. Had er een prima gevoel bij. Net voor het examen bleek dat mijn rijbewijs niet aan de datum voldeed. Dus volgens de examinator mocht ik geen examen afleggen. Echter ben en blijf ik dezelfde persoon ondanks een andere datum op mijn rijbewijs.Als je rijbewijs niet van voor 1985 is hoef je het niet opnieuw te halen. Wordt het dus gewoon verlengt. Ik heb daar op het moment geen seconde bij stil gestaan ,zeker niet op dit moment. Dus jammer voor mijn firma qua kosten. Ik begrijp de bureaucratie wel hoor. Maar voor mij was dit weer even een zoveelste domper om er weer boven op te komen. Helaas.

Wilmersdorf 50

7300 AG Apeldoorn