Pluspunten

Goede cursus goed materiaal. Examen ging ook vloeiend. Goede energieke trainer, die ons echt veel en goede info heeft gegeven.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De trainer was soms niet goed te verstaan omdat hij te snel praatte

Pluspunten

Duidelijke instructies van docenten.

Examen vragen komen totaal niet overeen met de oefenvragen, dit zou verbeterd kunnen worden. Betere systemen zoals bij binnenkomst dat iedereen een voor een gecontroleerd wordt via papier, kan sneller.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

-Ze waren ongeveer een deelnemer of 6 vergeten op te halen bij de ontvangstruimte, daardoor stroomden deze een half uur later in. - Er waren niet genoeg laptops. -Bij de Ja/nee vragen was het niet duidelijk dat er zowel bij ja als nee moet worden afgevinkt, ik kan mij voorstellen dat mensen alleen de JA antoorden hebben ingevuld. - veel vragen waren niet direct herleidbaar uit het boek. - Ik denk dat de vraagstelling( begrijpend lezen) niet bijdraagt aan het bewust worden van veiligheid. De antwoorden welke gekozen konden worden in de multiple choice konden juist zijn , alleen in verschillende fasen van het werk wat het per definitie betekend dat het niet perse fout is. dit schept verwarring.

Pluspunten

Goede locatie, duidelijk oefenmateriaal en theorievideo's

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Netje wachtruimte

Volgende keer meer duidelijkheid waar te verzamelen. Half 5 zouden we opgehaald worden en gebeurde niet. Zelf naar de balie geweest stuurd ons naar 4 hoog en vervolgens worden we naar 2 hoog gestuurd. Kwartier te laat in et examen lokaal

Pluspunten

E-Learning mogelijkheid

Lesstof en vragen e-learning sluiten niet altijd bij elkaar aan. Soms zijn er vragen over lesstof die pas later uitgelegd wordt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed geregeld.

Geen bijzonderheden

Pluspunten

snelle, communicatieve behandeling van de aanvraag.

Kreeg foute examenlocatie doorgemaild, echter tijdig juiste locatie doorgegeven.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Er is slechts een proefexamen opgenomen in e-online cursus om mee te oefenen. Verwachting is dat meerdere preofexamens te maken kunnen zijn. Nagevraagd via de online chat mogelijkheid, daarbij werd ook aangegeven dat de mogelijkheid nog niet bestaat.

Pluspunten

Duidelijk en goed

Pluspunten

Uitstekend verzorgde cursusdag, goede trainer (Rene). Trainer is goed op de hoogte van de stof, laatste wijzigingen en geeft goede adviezen voor het maken van het examen.

Rene praat erg snel en is soms wat lastig te volgen. Naar mate de dag vordert went men er aan en gaat het beter.

Pluspunten

Goede trainer die het goed weet over te brengen.

Bij het examen kwam ik vragen tegen waarvan ik de stof niet bij de E-learning of in de cursus ben tegengekomen. Boek zou daarom geadviseerd moeten worden om door te nemen. Zou prettig zijn als ik de examenvragen naderhand nog een s kon bekijken op de E-learning onder resultaten. Dan kan ik zien wat ik fout gedaan heb.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Lesstof duidelijk, boek ernaast handig.

Slechts 1 oefenexamen, ik had er graag meerdere gehad.

Pluspunten

The online tool is van een goede kwaliteit. De cursus is duidelijk VCA is niet meer alleen op de petrochemie gericht

Meer oefenvragen Meer oefen examens (die qua vraagstelling meer in lijn zijn met het echte examen )

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede instructeur met duidelijke instructie

Cursus gaat naar mijn mening nergens over. Ik heb als zijnde kraanmachinist niks aan informatie die gaat over hoe je bijvoorbeeld een kettingzaag moet gebruiken en wat hierbij verplicht is of hoe een slijptol werkt en wat daar van de eisen zijn. Daarnaast vind ik het examen meer lijken op een examen Nederlands als een vca examen. Misschien een idee om bepaalde modules per vakgebied te maken en dat te examineren en les in te geven.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Het e-learning programma sluit niet geheel aan bij de vorm waarin de vragen op het examen worden gesteld.

Pluspunten

Prima cursus, goede opzet door nu te werken met filmpjes vanuit de praktijk.

Pluspunten

Heldere cursus

De dag was voor mij eigenlijk vrij nutteloos, bedoel ik niet verkeerd, maar had aan het examen voldoende gehad. Helaas was mij niet bekend dat dit ook mogelijk was.

Wilmersdorf 50

7300 AG Apeldoorn