3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede uitleg van de puntetelling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijkheid

Pluspunten

Goed verzorgd perfect

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

NVT

NVT

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Trainer is erg arrogant en cynisch. Is trots op het feit dat het hem allemaal niet uitmaakt.

Pluspunten

Prima voorzien van de tijdige en juiste informatie.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ja.

Examenvragen soms op meerdere manieren uit te leggen. Bijv. Na een alarm stop je op een veilige manier de werkzaamheden, ga je naar de verzamelplaats maar er staat ook je meldt je bij een BHV'r, wordt hier bedoelt op de verzamelplaats of bij de werkplek.

Pluspunten

overzichtelijk en goed leesbaar cursusboek (uitgave september 2017), zeer geschikt voor zelfstudie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Tip: Voor personen die VCA vol doen, kun je bij E learning alleen gedeelte van VOL volgen en oefenen. Het is ook beter om het gedeelte basis herhalen en oefenen, omdat het toch lang geleden dat je die vca heb gedaan.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik vond het jammer dat het uitgangspunt alleen het VCA examen was. En dat er niet werd in gegaan in de praktijk en het toepassen van de VCA richtlijnen. Het is mijn inziens belangrijk voor de leidinggevende om de VCA richtlijnen toe te passen. Maar het doel is bereikt en als dat het uitgangspunt was dan is de cursus geslaagt.

Pluspunten

Door de filmpjes en de toetsen is het heel gemakkelijk te leren

Tijdens het examen was de vraagstelling heel anders dan tijdens de oefenexamens. Dit was wel wennen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijk boek, gemakkelijk te leren.

- In het boek staan verschillende fouten. Machines worden door elkaar gehaald. - Ondanks een supplement betreffende de antwoorden kloppen deze mijns inziens nog niet allemaal. - Dit zijn zaken welke in orde horen te zijn.. TIP: laat iemand die onbekend is met de stof het boek doorlezen en de antwoorden bekijken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke vent geeft de training. Weet goed waar hij het over heeft en weet dat ook over te brengen. Fijn om naar te luisteren.

De online cursus heeft niet totale aansluiting op de vragen die er bij gesteld worden. Naar mijn idee is het boek wel nodig. Examen vragen niet helemaal gerepresenteerd door de oefenvragen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

boek en contact met bedrijf was goed

Examen was slecht georganiseerd!!!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

Doordat de leraar ruim 1,5 uur te laat was ging hij als een speer door alle hoofdstukken heen en de laatste 2 hoofdstukken heeft hij bijna niks behandeld. door de zeer snelle tempo sloeg ik niks meer op. zo'n hoog tempo heb ik nog nooit meegemaakt. voor mijn werk heb ik zeker met 3 kwart wat in het boek staat niks mee te maken maar moet het toch leren belachelijk.

Pluspunten

Jammer genoeg begon het niet vlekkeloos 1/5 uur later dan gepland . Kon de instructeur niks aan doen die stond in de file . Heeft de beste man het als nog goed opgepakt en duidelijk instructie gegeven .zeer vriendelijke man dat mag gezegd worden . Een dikke

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

proffesioneel en duidelijk

Na examen kunnen zien wat er fout was en inzicht in het juiste antwoord. Er staan nogal wat spelling of vertaal fouten in het examen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik kan geen oordeel geven. Heb geen cursus gevolgd alleen een examen gedaan en zelf gestudeerd.

Wilmersdorf 50

7300 AG Apeldoorn