De producten zijn prima. De levertijd mag korter.

snelle levering. Hoge kwaliteit producten

Lenzen kwamen een maand na bestellen pas binnen.

Na bestelling lange levertijd. Dit had ik graag eerder geweten. Geen communicatie daaromtrent.

Goed assortiment en snelle levering. Ik heb 1 opmerkling ter verbetering: onlangs kocht voor 2 jaar vooruit lenzenvloeistof en de houdbaarheid van alle flessen was ruim een jaar. Een deel teruggestuurd naar Belgie en dat was best prijzig. Is het mogelijk om bij een dergelijke bestelling door particulieren vooraf te laten weten tot hoe lang bestelde artikelen houdbaar zijn?

Niet geleverd

Ruim 2 maanden geleden lenzen besteld en betaal maar zijn slecht leverbaar. 2 keer gebeld. Zouden gisteren geleverd worden, maar wederom niet gekomen. Bestelnr 1641839976. Gaarne het geld retour. Groet MDrees [email protected]

Prima service!

Heel gemakkelijk en tegen een prima prijs mijn lenzen kunnen bestellen via de website. Vervolgens zijn deze snel geleverd. Ben er zeer blij mee.

Website en betaalproces kan verbeterd worden

Website en betalingsproces kan verbeterd/vernieuwd/verduidelijkt worden. Verder prima.

Zoals elke bestelling, vlot en netjes geleverd!

Goede en snelle levering

Goede kwaliteit lenzen voor een goedkopere prijs!

Levering liet op zich wachten

Al jaren bestel ik mijn maandlenzen bij Eyelens, maar de laatste paar keer duurde de levering meer als 2 weken. Dat was daarvoor nooit het geval. De laatste keer hebben ze wel een set paslenzen opgestuurd om de tijd tot levering te overbruggen. Wel nadat ik navraag had gedaan.

Ik ben daar behandeld als een koningin. Hele lieve mensen die echt de tijd voor je nemen

De producten zijn prima. Het is jammer dat er iedere keer variabele levertijden zijn. Meer communicatie hierover naar de klant toe zou fijn zijn.

Snel en levering netjes.

Super fijn! Ik krijg soms een paar lenzen gewoon gratis! Heel fijn in deze tijd.

Heel fijn

Fijne samenwerking, snelle verzending vlotte afwerking

Goede ervaring, snelle service! Laatst contact gehad over uitgedroogde lens snel opgelost en nieuwe gekregen goede service dus top!

Goed geholpen

Via de chat en mail ben ik zeer goed geholpen

Ben tevreden

Snelle levering. Moest wel met vraag een mail sturen. Daar werd snel op gereageerd.

De lever was zeer snel en op tijd .

Het bestelde goed is op tijd en goed verpakt geleverd.

Mijn ervaring met Eyelens.nl is goed en voor herhaling vatbaar.

Geweldige service!

Ruim voor mijn vakantie had ik lenzen besteld en op tijd gekregen. Echter, vlak voor de vakantie ontdekte ik dat ik ipv + lenzen, - lenzen had besteld. Meteen de - lenzen teruggestuurd en een nieuwe juiste bestelling gedaan. Die bestelling kon niet meer op tijd geleverd worden, maar er werden wel lenzen gestuurd waarmee ik ook uit de voeten kon. Mijn bestelling kon overal in Europa bezorgd worden. En zo is het ook gelopen. Het duurde echter wel een hele week voordat ik de lenzen in noord Spanje in ontvangst kon nemen. Die bezorgtermijn moet het Postbedrijf aangerekend worden. Eyelens heeft er alles aan gedaan om mij te helpen. Bedankt Florien!

Zeer lange levertijd / update: netjes opgelost

1,5 week wachten op een setje lenzen is wel erg lang…en dat was al de tweede keer. Volgende keer ga ik bij een andere webshop bestellen. Helaas… Update: Eyelens heeft contact opgenomen en het netjes voor me opgelost.

Gewoon top

Klantenservice zeer goed. Wordt bij een vraag goed opgelost.

Fijne ervaring met jullie! Laatste keer was er met de bestelling iets fout gegaan en na 3 dagen nog niet geleverd. Na een telefoontje was het volgende dag binnen. Ik bestel graag bij jullie!

Kerkheide 13 A

5513 ND Wintelre

Over Eyelens.nl

Eyelens.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in contactlenzen, lensvloeistoffen en aanverwante accessoires. Het assortiment omvat daglenzen, maandlenzen, nachtlenzen en kleurlenzen van gerenommeerde merken, evenals reinigingsoplossingen en bewaarmiddelen. Eyelens.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen, met snelle levering en een gebruiksvriendelijke winkelervaring, zodat klanten eenvoudig hun oogzorgbehoeften kunnen vervullen.