Goed, zoals het hoort

Levering duurde wat lang, mar was gebruikelijk voor dit soort lenzen werd gezegd.

Snelle en correcte levering

Lenzenvloeistof correct ontvangen.

Goed verpakt, en snel geleverd. Tegen een goede prijs.

makkelijk bestellen vanaf de website

Bezorging kan beter in dit geval. 1 tube en 2 platte doosjes passen ook in plat doosje of enveloppe en kan dan in de brievenbus.

Goed geregeld ondanks slecht bezorgservice van Post.nl

Super goed gergeld, Post.nl is mijn pakketje kwijt geraakt en Eyelens heeft alles zsm netjes opgelost en nieuw pakket gestuurd.

Zeer snelle reactie en hulp per mail!

Gewoon goede lenzen voor een scherpe prijs.

De lenzen zijn goed. De prijs is lager dan bij de meeste online aanbieders.

Geen druppels ontvangen

Ik heb nog steeds geen druppels en ook niet mijn geld terug !!

Tevreden

Snel en makkelijk

Alles perfect!

Ik heb mijn pakje correct ontvangen en de inhoud was wat ik verwachtte. Aanrader.

Fijn

Snel en efficiënt

Perfecte service

Scherpe prijs voor Avizor lens systeem. Snelle verzending.

goede service

Snelle levering, niet duur

niet klantgericht

Klantenservice is er na overname niet op voor uit gegaan. Vraag om setje proeflenzen ivm aanpassing sterkte wordt zelfs hoofdprijs verzendkosten gevraagd aan klanten die al voor duidenden euro's besteld hebben in afgelopen jaren! Vaste klanten lijken niet belangrijk genoeg om te behouden? Dame in kwestie was erg bijdehand en niet erg behulpzaam. Op basis van overname/verandering raad ik dit niet aan. Op basis van prijzen zijn ze wel aantrekkelijk dus daar wel aanrader.

snelle levering!

Snel en praktisch zoals het hoort!

1ste keer dat ik via Eyelens mijn lenzen heb besteld en ik zal dit blijven doen. Heel gemakkelijk te bestellen en snel geleverd. En dit alles tegen een goede prijs. Thanks.

Nadat bleek dat mijn lenzen later geleverd konden worden dan gepland, werd er werkelijk alles aan gedaan om me uit de brand te helpen. Super!

Geen mening

Heb mijn bestelling nog niet binnen. Besteld en betaald op 6 januari j.l. Kan u mij vertellen wanneer mijn bestelde lenzen geleverd worden?

Goed assortiment en snelle levering

Handige site, zoeken en bestellen is eenvoudig. Goed assortiment en snelle levering.

Top en snel geleverd

Helemaal tevreden

Trage verzending

Ontving mijn bestelling pas na een week. Nu zijn mijn verwachtingen wellicht wat hoog in een wereld waar 'vandaag besteld, morgen in huis' de norm lijkt geworden, maar een indicatie in de mail met de verwachte bezorgdatum had er wel vanaf gekund.

Snel en prima service

Kan altijd snel bestellen, komt redelijk snel binnen. Klachten worden snel opgepakt en naar tevredenheid afgerond.

Vond wel dat het erg lang duurde voordat ik het werkelijk in huis had. Anderhalve week… wel wat lang. Maar goed dat ik het op tijd besteld had. Volgende keer hoop ik op een snellere levering.

Mijn bestelling binnen één dag prima ontvangen

Kerkheide 13 A

5513 ND Wintelre

Over Eyelens.nl

Eyelens.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in contactlenzen, lensvloeistoffen en aanverwante accessoires. Het assortiment omvat daglenzen, maandlenzen, nachtlenzen en kleurlenzen van gerenommeerde merken, evenals reinigingsoplossingen en bewaarmiddelen. Eyelens.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen, met snelle levering en een gebruiksvriendelijke winkelervaring, zodat klanten eenvoudig hun oogzorgbehoeften kunnen vervullen.