Zeer vriendelijke klanten service

Goede webshop goede prijs. Ga zo door !

Goede prijs-kwaliteit verhouding

De lenzenvloeistof en de lenzen zijn van heel goede kwaliteit. De producent van de lenzen leverde later dan verwacht. Gelukkig werd ik bij navragen hier duidelijk over geïnformeerd en werd de bestelling snel verzonden. Bestelling kwam netjes en compleet aan.

Bestelling en levering als zeer goed ervaren !

Goede en snelle levering van lenzen.

Alleen de lenzenvloeistof die ik erbij besteld had was deels over de datum.

Prima product.

Goede snelle service.

Ruime keuze

Ik heb nu voor de tweede keer via Eyelens mijn lenzen en vloeistof bestel. Veel keuze op de website. Mijn opticien is met pensioen dus ik zocht naar hetzelfde merk lenzen. Die heb ik op Eyelens kunnen vinden. De prijs is bij Eyelens zelfs goedkoper. Tevreden.

Heel goed.

Ondanks de kerstdrukte, waren mijn lenzen zeer op tijd geleverd. Echt heel blij mee

Correcte en snelle afhandeling

Snelle service en een super goede prijs!

Ondanks dat er aangegeven was dat het wat drukker zou zijn was mijn pakketje de volgende dag al binnen! Super service en een zeer goede prijs ik ben zeer tevreden!

Erg lange levertijd , ruim een week

Twijfelde al omdat er nog een grote verkopende partij is. Volgende keer maar weer switchen. Zij leveren snel

goed product en goede levering

goed product en snelle levering

Best Customer Service team!

Eyelens is easily reachable by phone or by email and they can answer your questions, unlike most online sellers.

Prima levering en fijne service

Fijne service. Ik had verkeerde lenzen besteld en er werd contact opgenomen en professionele ondersteuning geboden. Ook werd de bestelling meteen aangepast en opnieuw berekend. Super service.

In de namiddag besteld en de volgende dag in huis. Product is zoals gewend.

Goede prijs en snelle levering

Positief

Goede producten, lange levertijd

Producten zijn altijd van goede kwaliteit. Levering is echter niet altijd heel snel. DIt komt mede omdat er geen informatie wordt verstrekt over de verwachtte levertijd nadat je hebt besteld. Dus puur een stukje verwachtingsmanagement. Ik begrijp dat bepaalde producten niet uit voorraard geleverd kunnen worden. In zo'n geval is het belangrijk om de klant goed te informeren tijdens het bestel- en leveringsproces. Nu bestel je iets en is het maar afwachten wanneer het komt. In mijn geval bijna zeven dagen. Die zeven kan ik wel wachten, zeker als ik hier tijdig over wordt geinformeerd. Geen informatie = Frustratie.

Prijs, kwaliteit, levertijd

Zie bovenstaand.

Matig

Bestelde easysept reisverpakking. Na levering bleek dat het stalen zijn die niet verkocht mochten worden. Stond duidelijk op de verpakking! MAAR kreeg een mailtje dat er blijkbaar een vergissing geweest was, hebben de fout direct recht gezet en kreeg de goede reisverpakking dadelijk opgestuurd. Fijne service!!! Dankjewel!

Snelle goede service

Makkelijk te bestellen, snel geleverd

Snelle service, blij mee

Ik ben zeer tevreden met kwaliteit van producten en snelle bezorging

Erg laat geleverd

Pas na twee weken geleverd

Snelle levering, duidelijk geinformeerd, markt conforme prijzen

Duidelijke website, goed doorheen te navigeren. Snelle afwikkeling en levering. Nette prijzen

prima ervaring

goede lenzen prompte aflevering, niet goedkoop

Goede kwaliteit en snelle levering

Ik bestel inmiddels al jaren bij Eyelens. Bevalt heel goed! Altijd alles netjes op voorraad, goede service en snelle levering.

Kerkheide 13 A

5513 ND Wintelre

Over Eyelens.nl

Eyelens.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in contactlenzen, lensvloeistoffen en aanverwante accessoires. Het assortiment omvat daglenzen, maandlenzen, nachtlenzen en kleurlenzen van gerenommeerde merken, evenals reinigingsoplossingen en bewaarmiddelen. Eyelens.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen, met snelle levering en een gebruiksvriendelijke winkelervaring, zodat klanten eenvoudig hun oogzorgbehoeften kunnen vervullen.