Goede producten, maar slechte levering.

Ik bestel al jaren bij eyelens. Voorheen kreeg ik mijn lenzen de volgende dag of 2 dagen later binnen. Maar de laatste tijd moet ik steeds achter mijn bestelling aanbellen en duurt het soms wel 3 weken voor het binnen komt. Pas na bellen lijkt het opgestuurd te worden. Zonder dit minpunt zou ik op 5 sterren komen, want de producten zijn goed en goede prijs.

Makkelijk en snel bezorgd

Snelle levering, goede prijs

Prima.

Zeer slecht nooit meer bestellen

Besteld op 7okt en mail ze 14 okt zeggen ze dat ik nog moet wachten zalnsnel bezorgd worden Tot op heden nog geen lens gezin en niks van ze gehoord

Uitstekend!

Gemakkelijk te bestellen en de volgende dag in huis!

goede snelle levering

makkelijk zoeken en na bestelling een snelle juiste afhandeling

TOP

Snelle levering!

Uitstekende website!

Producten zijn makkelijk te vinden en te bestellen en de bestelling werd geleverd. Toen ik zelf een keer mijn adres verkeerd had ingevuld, hebben ze alle mogelijke moeite gedaan om het pakket alsnog bij mij te bezorgen.

Goede koop

De lenzen die ik nodig had vergeleken op andere sites, maar hier het goedkoopst.

Bestelling vertraagd maar goed geholpen

Door vertraging bij de fabrikant zelf heb ik mijn bestelling pas na een maand ontvangen, maar er werd altijd netjes en snel op mijn e-mails gereageerd en extra lenzen ontvangen ter compensatie.

Moest er wel wat voor doen om de lenzen uiteindelijk te ontvangen

Het heeft maanden geduurd voordat de bestelde en betaalde lenzen bij mij binnen waren. Als tijdelijke oplossing heb ik een testset lenzen ontvangen na weken. Ik moest telkens zelf actie ondernemen om te horen hoe het zat of wanneer ik lenzen kon verwachten. Hierdoor "liep" bij mij het vertrouwen eruit. Ik dacht: geduld bewaren en zorgen dat ik de lenzen ontvang en dan bestel ik nooit meer bij Eyelens. Overigens de antwoorden die ik kreeg op mijn mails waren zeer netjes en correct.

Late bezorging

Ik kreeg mijn bestelling pas na 12 dgn bezorgd. 8 okt bericht dat bestelling verzonden was, terwijl ik deze op 29 sept. had besteld. De website zegt 1à2 dgn. Ik begrijp dat dit niet altijd lukt bij lenzen met een cilinder, zoals bij mij het geval is. Maar in het geval van vertraagde levering is een bericht wel zo fijn. Verder al jaren tevreden.

lenzen niet binnen en geen restitutie

na veel op en neer mailen nog steeds geen lenzen binnen en er werd niet meer gereageerd op mijn mail.

Order niet juist verwerkt

Meerdere mails moeten versturen voordat juiste order eindelijk verstuurd werd en eenmaal geleverd klopte de inhoud niet. Wacht nu nog op juiste verwerking en zending zoals afgesproken. Klantenservice reageerde keurig en correct maar desondanks liep alles verkeerd.

Ik heb zelf de verkeerde lenzen besteld, kon deze zonder probleem terug sturen.

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs, snelle levering en ondanks het lage bedrag zit er altijd een lenshouder bij. Wat een sevice!

Goed communicatie en snelle levering

De lenzen die ik bestel zijn niet langer beschikbaar. Eylens heeft mij netjes geëmaild en een alternatief aanbevolen (nieuwe generatie van dezelfde producent). Als ik deze niet wilde bestellen zou ik mijn geld terug ontvangen. Ik heb de aanbevolen lenzen besteld en ben zeer tevreden mee.

zeer goed

Goed advies over mijn Contactlenzen.

goede dienstverlening

via de website kon ik de bestelling niet plaatsen wegens een technisch probleem, via mail werd ik onmiddellijk verder geholpen

De lenzen die ik nodig had waren tijdelijk niet leverbaar Er zijn mij toen twee setjes test lenzen opgestuurd En inmiddels de lenzen ontvangen

Al voor de 2e keer lenzen besteld ik betaalde bij Pearl het dubbelen

Snel

Makkelijk bestellen en snel geleverd

doen wat er gezegd wordt.

duidelijke site, geen verrassingen bij bestelling

Uitstekend!

Zoals elke x prima levering!

Kerkheide 13 A

5513 ND Wintelre

Over Eyelens.nl

Eyelens.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in contactlenzen, lensvloeistoffen en aanverwante accessoires. Het assortiment omvat daglenzen, maandlenzen, nachtlenzen en kleurlenzen van gerenommeerde merken, evenals reinigingsoplossingen en bewaarmiddelen. Eyelens.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen, met snelle levering en een gebruiksvriendelijke winkelervaring, zodat klanten eenvoudig hun oogzorgbehoeften kunnen vervullen.