Heel lang moeten wachten (voor het eerst)

Helaas deze bestelling heel lang (3 weken) moeten wachten, moest er zelf achteraan bellen, jammer, al heel lang klant

Meer dan uitstekend

Mijnerzijds een verkeerde bestelling geplaatst, maar zonder problemen in korte tijd opgelost. Chappeau!!!

Prima webshop

Prima webshop, doen wat ze beloven. Scherpe prijzen

Bestelling liet heeeel lang op zich wachten

Mijn bestelling, lenzen en vloeistof, liet lang op zich wachten. Kan gebeuren, maar dan verwacht ik daar wel communicatie over en bereidheid om even mee te denken wat wel zou kunnen. Temeer omdat er veelal gecommuniceerd wordt dat er snel bezorgd wordt bij jullie. Nu heb ik eerder besteld en ging dat meestal wel heel snel. Dus ik zal het in de toekomst nog eens proberen; maar dit kan beter

Lenzen niet op voorraad, mij niet verteld. Royale korting van 2.50

Ik had een bestelling geplaatst en betaald. Na 3 weken nog steeds geen lenzen te hebben ontvangen, heb ik Eyelens gemaild en dit aangegeven. Ik kreeg een reactie waarin werd uitgelegd dat de lenzen niet op voorraad waren geweest en dat ze 'toevallig' die middag verstuurd waren. Ik vroeg mij af waarom dit niet op de site vermeldt stond toen ik mijn bestelling deed of waarom ze mij hier niet eerder over hadden geïnformeerd. Als excuus kreeg ik voor mijn volgende bestelling 5% korting bij een minimale bestelwaarde van 50 euro. Omgerekend een royale 2.50 euro. Het is spijtig dat een klant die al betaald heeft achter haar eigen bestelling aan moet mailen en wordt gecompenseerd met 2 euro 50 korting, terwijl een paar extra maandlenzen meer op zijn plaats zou zijn (aangezien ik ongeveer zolang op mijn lenzen heb moeten wachten). Hopelijk wordt er in het vervolg beter gecommuniceerd zodat de klant weet waar hij/zij aan toe is.

Topservice

Ik had een bestelling gedaan, helaas was deze vertraagd. Ze hebben dit netjes opgelost om in de tussentijd een proefsetje op te sturen, zodat ik nog wel vooruit kon!

Deze keer duurde het meer dan 1 week voordat ik mijn lenzen binnen had

Stuur even spontaan een berichtje als het iets langer gaat duren. Nu moest ik zelf bellen.

Snelle levering!

Snelle levering.

super slecht

ik heb mijn bestelling nooit ontvangen

Slecht

Op de site staat vandaag voor 15.00 uur besteld de volgende dag in huis en geen bezorgkosten. Tot mijn verbazing duurde het 8 dagen voordat ik de lenzen kreeg en moest 1 euro bezorgen kosten betalen. Na mijn idee komen jullie wat jullie beloven niet na. Dit vind ik dus een slechte zaak en denk dat ik de lenzen in het vervolg ergens anders bestel.

Perfecte afhandeling. Zeer betrouwbaar.

Pakket zoals beloofd volgende dag ontvangen, zoals beloofd. Zeer vriendelijk ook altijd bij eventuele vragen!

snel en goede service !

Pakket was binnen 2 dagen bij ons thuis! Bedankt

Correcte snelle levering

Besteld en snel geleverd.

Slecht

Lenzen 21-5 besteld het is nu 10-6 zijn er nog niet!

Gewoon perfect!!!!

Goede lenzen voor mooie prijs ! Erg tevreden mee!

Tevreden.

Goede producten en lage prijzen.

Tevreden

Normaal heb ik mijn bestelling snel binnen maar dit keer duurde het bijna 2 weken wat ik niet gewend was. Hoorde dat er vertraging was door postnl dus dat zou een hoop verklaren.

Helaas bleek er nog een selectie mogelijk

De varifocale lens kon ik prima bestellen. Snelle levering. Ik dacht exact dezelfde lens te bestelken als van mijn huidige opticien. Helaas bleek, nadat ik merkte dat ik er toch niet goed mee kon lezen, er bij het nazien van het type lens nog een selectie mogelijk dmv dropdownmenu. Een kleiner of geoter leesgedeelte. Dat heb ik bij het bestellen niet gezien en toch kon ik zonder deze keuze het proces doorlopen. Verkeerde lenzen dus. Ik heb gemaild en wacht nog op afhandeling. er

Vandaag besteld ,morgen in huis was niet het geval

Vandaag besteld morgen in huis was niet het geval,als eerste kreeg ik geen bestelbevestiging,daar heb ik voor moeten mailen,met het antwoord dat t wel verwerkt was en dat ik het in de loop van de week bezorgd zou worden,Ik heb dus een hele week op mijn bestelling moeten wachten.Dus aan de service kan nog gewerkt worden! Dus daarom adviseer ik de site ook niet aan helaas.

Ik heb nog geen warm gevoel.

Mijn bestelling is na ruim een week nog niet aangekomen. Dit had door Eyelens direct opgelost moeten worden. Probleem wordt nu naar de toekomst geschoven…..

Tweeledig

1e bestelling, super snel (volgende dag) geleverd. 2e bestelling duurde meer dan 2 weken voor bezorgd werd!! In tussentijd daarover meerdere keren gebeld, maar kreeg niet echt te horen waardoor bestelling vertraagd was. Wees duidelijk in de reden!! Ik beveel ze aan omdat ik ze het voordeel van de twijfel wil geven.

ervaring

Betrouwbare snelle afhandeling

Prima bedrijf

Altijd snel en de goedkoopste!

Bijna de helft goedkoper dan bij de plaatselijke opticien.

Snel, goedkoop, probleemvrij AAA+++

Kerkheide 13 A

5513 ND Wintelre

Over Eyelens.nl

Eyelens.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in contactlenzen, lensvloeistoffen en aanverwante accessoires. Het assortiment omvat daglenzen, maandlenzen, nachtlenzen en kleurlenzen van gerenommeerde merken, evenals reinigingsoplossingen en bewaarmiddelen. Eyelens.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen, met snelle levering en een gebruiksvriendelijke winkelervaring, zodat klanten eenvoudig hun oogzorgbehoeften kunnen vervullen.