Snel en helder

Het is goedkoop, snel en je krijgt bij bestellen lenzen er ook mooi wat lenzendoosjes bij

Snelle en goede levering!

Compleet en snel!

Moeizame service

Mijn bestelde product was niet op voorraad. Ik kreeg een mail waarin werd voorgesteld om een vervangend product op te sturen. Dat was echter niet van gelijke waarde met wat ik besteld had. Ik heb dat aangegeven, en na dit mailtje bleek dat ik er nog iets bij kon krijgen wat dat wat compenseerde. Akkoord gegaan. Bij ontvangst bleek die compensatie er niet bij te zitten. Weer moeten mailen. Uitendelijk wel opgestuurd gekregen en alles goed afgehandeld. Uiteraard had ik het liever anders gezien, en (vooral) meteen een alternatief van vergelijkbare waarde voorgesteld gekregen. Al met al matig dus.

een aanrader

veel keuze goede prijzen snelle verzending

Beveel jullie wel aan

Vond een beetje jammer dat ik er achteraan moest bellen waar het bleef na 1 week. En dan te horen krijgen dat er een computerstoring was. En als ik op de site kijk voor de aanbieding zoals er stond dan gaat dat bij dat van mij niet op dan betaal ik meer als dat ik los bestel aan lenzen en vloeistof. Maar ondanks dat ben ik verder super tevreden en raad ik mensen wel aan bij jullie

goed advies

Er werkt een persoon met kennis , wel prettig

Easy to order and fast delivery

I have good experience with ordering via Eyelens.nl. Price is also very reasonable.

Altijd goed en snel geleverd

Altijd goed geholpen en een goede service.

Prima prijs en kwaliteit

verkeerde vlooistof

jammer en dan kan het niet retour.

Prima....iets vertraging maar daarvan keurig op de hoogte gehouden. Dikke duim

Bijna nooit problemen

Werkt goed en altijd behulpzaam als het nodig is.

Krijg nog geld terug

Had een bestelling geplaatst. Dit was de verkeerde lenzenvloeistof. Deze had ik betaald. Ik heb de juiste vloeistof besteld. Deze had ik ook betaald het verschil heb ik niet terug gestort gekregen. Dat is een beetje jammer.

Goed product, snelle levering.

Goed en snel

PRIMA ERVARING.

Ik ben al een tijdje klant van Eyelens, alles verloopt altijd vlekkeloos, goede producten en snelle levering, dus PRIMA.

Zeer goede ervaring

Na sceptisch te zijn geweest is de ervaring zeer positief geweest mbt service en levering.

Bestellen is makkelijk, snel geleverd en eventuele mail word snel beantwoord

Geen reactie op mijn vraag te retourneren

Ik krijg helaas geen reactie adhv een mail dat ik iets wil retourneren. Ook erg onhandig dat je niet gewoon man terugsturen zonder eerst te mailen

top

top

Goede producten en snelle levering

Ik bestel inmiddels jaren mijn lenzen en vloeistof bij Eyelens. Heel tevreden.

Prima op tijd

Prima.

Goede overzichtelijke webpagina. Geen bezorgkosten.

Kerkheide 13 A

5513 ND Wintelre

Over Eyelens.nl

Eyelens.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in contactlenzen, lensvloeistoffen en aanverwante accessoires. Het assortiment omvat daglenzen, maandlenzen, nachtlenzen en kleurlenzen van gerenommeerde merken, evenals reinigingsoplossingen en bewaarmiddelen. Eyelens.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen, met snelle levering en een gebruiksvriendelijke winkelervaring, zodat klanten eenvoudig hun oogzorgbehoeften kunnen vervullen.