Goede aanbieding en snelle levering.

Zoals altijd weer TOP geregeld!!!

Zoals altijd weer TOP geregeld!!!

Na fout onmiddellijk nieuwe lenzen verstuurd, kan gebeuren maar mag niet was het antwoord, Ik ben tevreden!

Prima service geleverd wat er gevraagd werd

Snel besteld. Levering was iets te traag maar dat lag meer aan post nl

Fijne lenzen maar trage verzending

Fijne lenzen maar altijd trage verzending (duurt ongeveer 5 werkdagen)

Goede communicatie met medewerker!!

Fijn om bij deze zaak mijn lenzen te bestellen.

zeer goed. gebeld voor advies. hebben kunde en kennis.

Zeer goed geholpen met keuze lenzen en vloeistof. Had gebeld voor advies met eigenaar. Hebben kunde en kennis. Levering ging ook vlotter dan verwacht / aangegeven.

Goede service en bediening

Lange bezorgtijd

Lenzen zijn prima. Alleen de bezorging duurt erg lang

Goed.

erg goed voorgelicht

geweldig

zeer goed ervaren zo wel telefonisch al mail

Makkelijk te bestellen. Je wordt goed op de hoogte gehouden en het was er snel

Altijd in orde

Altijd het juiste product voor de juiste prijs. Em snel geleverd.

Goede producten tegen redelijke prijs, helaas lange levertijd

Helaas vind ik de levertijd steeds erg lang duren, vooral het proces voordat het het bij de post wordt aangeboden!! Daarnaast komt het geregeld voor dat bij de optiview lenzen geregeld er een kapot springt en je ook sneller door je voorraad heen gaat. Dan is lang wachten op je lenzen niet prettig. Daarnaast zijn optiview lenzen erg gevoelig voor traanvocht en snelle temperatuursveranderingen door airco of verwarming.

Super service

Super snel met leveren en denkt ook voor de klant

Helemaal tevreden

Ik doe vaak een herhaalbestelling. Sinds jullie de website hebben aangepast en ik herhaalbestelling kan selecteren werkt het veel genmakkelijker dan voorheen. Wordt altijd netjes op tijd geleverd.

Goede lenzen, meestal snelle levering

Goede lenzen, meestal snelle levering.

Alles prima geregeld.

Jammer dat de prijs van de lenzen behoorlijk is gestegen.

Wat een geweldige service, top.

Binnen 24 uur thuis geleverd, wat een geweldige service. Top bedrijf.

Goed en snelle levering

Snel en betrouwbaar

Zeer goede ervaring

Selle betrouwbare levering en indien mogelijk via een brievenbus pakket

Selle betrouwbare levering en indien mogelijk via een brievenbus pakket

Prima en snelle service

Contactlenzen vloeistof besteld was super snel en netjes geleverd zelfs tijdens de feestdagen.

Prima en snelle levering!

Snel geleverd!

Net als vorige keer. Snel en perfect!

Kerkheide 13 A

5513 ND Wintelre

Over Eyelens.nl

Eyelens.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in contactlenzen, lensvloeistoffen en aanverwante accessoires. Het assortiment omvat daglenzen, maandlenzen, nachtlenzen en kleurlenzen van gerenommeerde merken, evenals reinigingsoplossingen en bewaarmiddelen. Eyelens.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen, met snelle levering en een gebruiksvriendelijke winkelervaring, zodat klanten eenvoudig hun oogzorgbehoeften kunnen vervullen.