Klantenservice zeer slecht

Op 6-11-2020 een mail gestuurd met de vraag voor een test setje multifocale daglenzen. Deze gestuurd naar [email protected], ik moet nu nog antwoord krijgen. Bij 123lens had ik deze binnen een paar dagen. Beetje jammer bij een vaste klant.

Veel (A) merken voor lage prijzen.

Bestel al jaren hier mijn lenzen en vloeistof zonder problemen. Binnen 1 a 2 dagen in huis is overigens bij mij nog nooit gelukt. Verder tevreden. Ook de korting na 5x bestellen is sympathiek.

Alles verloopt vlot

Alles ging goed maar kwam 1 dag te laat.

Bestellen gaat makkelijk. Jammer dat je niet gelijk de prijzen ziet die je moet betalen door toeslagen als je geen combi besteld of als je kleinere hoeveelheden besteld.

Snelle levering, duidelijke communicatie in e-mails

Snelle levering, duidelijke communicatie in e-mails

Correcte product, snelle levering

Levering binnen een paar dagen in de brievenbus en kosteloos . Zeer tevreden

Goede en snelle levering

Besteld en binnen twee dagen in huis

Word altijd super geholpen als ik opbel,en de bestelling altijd snel binnen,super service.

snelle bezorging

snelle bezorging prima

Moeilijk

Om me lensen te willen bestellen en ik geen account heb is dit heel lastig om te bestellen,ook is het heel lastig om te betalen als je geen account hebt.

Ik krijg een cortingsbon met code, ik probeer die steeds in te leveren maar dat lukt niet. Erg vervelend, als ik dit als opmerking plaats krijg ik geen reactie!!!

Voor de eerste keer besteld en de levering was zoals beloofd ondankks de corona.

Prima-donna

Goed systeem

Prima, snelle bezorging

Alles altijd snel bezorgd. Jammer dat als je lenzen en vloeistof niet tegelijk besteld er kosten bijkomen maar verder is het prima geregeld.

snel en zorgvuldig

snelle, goede service

super producten, en snelle levering

al jaren lenzen van eyelens en zeer goede producten. 1 klein verbeterpuntje om een bevestiging te krijgen van bestelling en de track and trace code per mail.

snel en goed

prettig

Tevreden

Snelle en goede levering

Ben goed tevreden

Kan beter

Ik moest bellen voor een bevestigings mail en de schuld waarom dat mailtje niet binnen was gekomen was blijkbaar mijn schuld hoe ik weet het niet maar oke en die meneer aan de telefoon was niet heel vriendelijk dus ja voor mij kan hier beter naar gekeken worden

Prima lenzen!

De service is uitstekend, de lenzen waren ook na mijn inmiddels vierde bestelling weer fijn op tijd binnen.

Goede service en advies, altijd erg behulpzaam !

Goede service en advies, altijd erg behulpzaam !| Voordelig en regelmatig goede acties.

Snel en goed verzorgd door jullie

Zeer tevreden.

Lenzen over datum

De lenzen met vloeistof snel verstuurd, alleen zijn er lenzen verstuurd met een datum augustus 2020, dat vind ik jammer en hoop dat ik er geen last mee ga krijgen

Kerkheide 13 A

5513 ND Wintelre

Over Eyelens.nl

Eyelens.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in contactlenzen, lensvloeistoffen en aanverwante accessoires. Het assortiment omvat daglenzen, maandlenzen, nachtlenzen en kleurlenzen van gerenommeerde merken, evenals reinigingsoplossingen en bewaarmiddelen. Eyelens.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen, met snelle levering en een gebruiksvriendelijke winkelervaring, zodat klanten eenvoudig hun oogzorgbehoeften kunnen vervullen.