Top ervaring

Gister besteld, vandaag in huis. Top levering en service!

Abonnement en lenzen werken prima. 1 x per half jaar ongeveer zit er een foute ;ens tussen. Verpakking zou wat mileu vriendelijker mogen.

Makkelijk en snel

Uitstekende service!

Snelle levering, en veel goedkoper dan de opticien. Kwaliteit is hetzelfde. Ik ben erg blij met deze website, en heb bekenden er ook op geattendeerd.

Prima geregeld

Prima geregeld

Altijd goed geregeld

Ik koop al vele jaren lenzen bij jullie en gaat goed.

Correcte en vlotte levering

Correcte en vlotte levering

Prima product voor prima prijs.

Snelle levering. Handig dat je recept van vorige x in systeem blijft staan zodat je niet alles opnieuw moet invullen.

verkeerde lenzen op sterkte

de lenzen waren slecht gegradueerd, maar de klantenservice is erg goed

Zeer prettig

Enige puntje, de betaling verliep niet goed, waarschijnlijk door mijzelf veroorzaakt. Verkeerd geklikt.

Prima ervaring mee, verzending had ik sneller verwacht, maar blijkbaar niet op voorraad. Kon helaas de voorraad status niet zien op de site. Verder gewoon goed en prima product. En prijs aanzienlijk lager dan opticien. Maar dat is logisch.

Goed hoor

Correcte behandeling, bestelmodus, bezorging en te woord staan.

Ik heb een paar lensonline bedrijven gehad, maar Eyelens is totnutoe de beste.

Mijn ervaring is goed, tot zo ver de snelste en ik hoef er niet thuis voor te blijven. Meestal brievenbuspost. Ga zo door met de service. Liefst nog iets sneller met leveren voor mensen net als ik die altijd te laat zijn met bestellen.

Goede service en goede kwaliteit producten

Goede service aan de telefoon en oplossingsgericht.

Prima product en altijd snelle levering

Prima product

Korting wordt onjuist afgehandeld

Ik bestel iets voor een bepaalde prijs in jullie webshop, krijg ik daarna een mail dat ik eerst moet bijbetalen omdat ik voor de korting niet de juiste hoeveelheid lenzen besteld heb. Dit zou bij het bestellen meteen aangegeven moeten worden! Daarnaast ging verzenden ook niet snel.

Professioneel en goed, tegen een goede prijs

Professioneel en goed, tegen een goede prijs. Omdat ik nu natuurlijk nog niet weet of de gekochte (harde) lenzen ook echt duurzaam zijn kan ik het laatste punt nog niet geven. Maar de rest is (alvast) helemaal oké.

Makkelijk qua bestellen en snel geleverd!

Goede lenzen

Top lenzen!!! Beetje vertraagd aangekomen

Mijn multifocale lenzen waren niet passend

Toen ik vroeg of ik deel kon wisselen die niet wdrd geopend was dit niet mogelijk, dus was ik 200 euro kwijt.

Snelle en goede levering!

Ik ben snel en goed geholpen.

Snelle levertijd

Mijn speciaal lenzen kwamen snel en er zat een gratis flesje vloeistof bij, leuk!

Uitstekend! Prima service, zelfs als de computer plat ligt.

Goede service. Doen echt hun best je te helpen. Waarom om 9 en geen 10? Er moet wat ruimte overblijven voor nieuw commentaar....

Gewoon goed geregeld.

Eyelens heeft het goed voor elkaar.

Zeer goede, betrouwbare en snelle service!

Onlangs de verkeerde lenzenvloeistof besteld. Contact gehad met de klantenservice en ik werd zeer professioneel geholpen. Kon zonder problemen het pakket ongeopend retourneren en dezelfde week had ik de juiste lenzenvloeistof in huis!

Kerkheide 13 A

5513 ND Wintelre

Over Eyelens.nl

Eyelens.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in contactlenzen, lensvloeistoffen en aanverwante accessoires. Het assortiment omvat daglenzen, maandlenzen, nachtlenzen en kleurlenzen van gerenommeerde merken, evenals reinigingsoplossingen en bewaarmiddelen. Eyelens.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen, met snelle levering en een gebruiksvriendelijke winkelervaring, zodat klanten eenvoudig hun oogzorgbehoeften kunnen vervullen.