Super, ondanks een kleine fout

Nadat ik mijn bestelling geplaatst had, had ik na een paar dagen verder nog geen bericht over een verzending. Na mail contact gehad te hebben, zou het verzonden zijn, maar daar was er een kleine fout. Nog een mailtje gestuurd en direct die dag hadden ze de bestelling nog een keer verzonden en de volgende dag in huis.

Super geregeld

Keurige verpakking en op tijd geleverd

Weer prima

Snel geleverd en goed verpakt. Prijs kwaliteit is super dus blijf hier zeker b stellen. Dank je wel

Als je je lensen besteld super snel bezorgd

Bestel al een aantal jaar gaat altijd goed

Bestelling erg snel ontvangen, zelfs in deze drukke hectische tijd. Ik ben erg tevreden.

Goed merk en snelle levering van mijn lenzen.

Tevreden

Snel opgestuurd, prima kwaliteit, redelijke prijs

Al jaren top service

Al jaren heel goed. Bij eventuele problemen wordt er goed meegedacht.

Makkelijk bestellen ,goede prijs en snel binnen

Makkelijk bestellen, goede prijs en snel binnen

Correcte prijs, snelle levering

Juiste prijs, snelle levering. Over het algemene goede service

Betaalbaar en snelle levering

Snelle levering en betaalbare kwaliteit. Het is alleen jammer dat ik nooit acties tegen kom voor daglens dragers

Value for money

Vriendelijke collega's staan je professioneel te woord. Bieden een goed alternatief voor een tijdelijk niet leverbaar product. Brievenbus zending, dus snel leverbaar.

Snel en efficiënt

Tijdige herinnering Bewaren vorige aankoop Scheelt veel werk

Snel en correct

Op tijd geleverd en nog een gratis setje lenzendoosjes (3 stuks) ook. Prijzen zijn goed en de lenzen voldoen ook. Wat wil je nog meer (ja okay, het advies van mijn vaste opticien en daar wijk ik ook niet van af)

Zorgvuldig en klantvriendelijk

Klantvriendelijk, service is goed en levering conform afspraak.

Super snelle levering

Snel geleverd en goed verpakt en de prijs was heel aantrekkelijk

Snel en makkelijk

Dacht dat 1 werkdag duurde, maar helaas toch wat langer en ivm weekend ertussen leek het heel lang, omdat ik zonder zat was dat vervelend.

Prima lenzen voor een prima prijs

Goede snelle verzending

probleemloos

Volgens afspraak, op tijd geleverd, tegen een concurrerende prijs. Alleen de constructie bestellen mét of zonder lenzen is wat misleidend.

Goede producten en snelle levering.

Wij gebruiken de lenzenvloeistof van Eyelens en deze is voordeliger dan bij de opticien.

Goede prijs en snel bezorgd

Door de lenzen en vloeistof samen te kopen was Eyelens de voordeligste keus. Viel mij wel op dat de houdbaarheidsdatum vd vloeistof slechts een jaar is. Meestal is dit langer. Hoop niet dat het een oude voorraad is...

Goede kwaliteit lenzen en snelle levering

Wij zijn al jaren klant bij Eyelens en heel tevreden over de kwaliteit van de geleverde lenzen en de snelle levering.

Kerkheide 13 A

5513 ND Wintelre

Over Eyelens.nl

Eyelens.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in contactlenzen, lensvloeistoffen en aanverwante accessoires. Het assortiment omvat daglenzen, maandlenzen, nachtlenzen en kleurlenzen van gerenommeerde merken, evenals reinigingsoplossingen en bewaarmiddelen. Eyelens.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen, met snelle levering en een gebruiksvriendelijke winkelervaring, zodat klanten eenvoudig hun oogzorgbehoeften kunnen vervullen.