Snel, goed en betaalbaar

Snel, goed en betaalbaar. Klantenservice is goed bereikbaar, vakkundig en vriendelijke mensen aan de telefoon llĺ

Volgens verwachting

Duidelijke site en snel te bestellen en niet duur. Wordt daarop snel geleverd. Wat verwacht je dan nog meer?!

Besteld en de dag erna in huis

Een bestelling zoals een bestelling moet zijn. Besteld en geleverd

Zeer goede klantenservice, zeer snelle levering

Bestelde de verkeerde soort lenzen; één telefoontje en alles werd keurig geregeld! Chapeau!

Makkelijk besteld en snelle levering

Voordelig en snel geleverd

Wederom zeer tevreden met mijn bestelling

Ok

goed geleverd

Goede service en komt belofte na...

Door een fout van Eyelens heb ik 60 dezelfde daglenzen gekregen, terwijl er 0,25 sterkte verschil zat tussen het linker en rechter oog van mijn dochter. Na een telefoontje kreeg ik - na interne verificatie - 60 nieuwe lenzen toegestuurd met korting; iedereen weer blij.

snel geleverd, keurig verpakt.

Lenzenvloeistof besteld, goede prijs,snel geleverd, keurig verpakt.

Duidelijke site, snelle levering, top service

Ik heb hier al drie keer mijn lenzen gehaald en heb nooit problemen gehad. Producten zijn van goede kwaliteit. Ben 100% tevreden.

Makkelijk en duidelijk.

Duidelijke site. Makkelijk te bestellen en daarna prima duidelijkheid over de gang van zaken.

Netjes, goede prijs en snel

Netjes, goede prijs en snel

Na bestelling snel geleverd. Prima!

Prima service, snelle levering.

Site is overzichtelijk.

Goeie en snelle service!

Goeie prijzen, snelle levering.

Prima service,op tijd geleverd!

Bovenstaande!

Excellent service

One of the blister packs was empty in my last order (a problem from the lens manufacturer). Email contact was good with Eyelens and they sent a replacement lens with my next order with no problem. Good and quick service!

Prima telefonisch te woord gestaan en een prima afhandeling van mijn bestelling

Best een stuk betaalbaarder dan mijn eerdere leverancier, de levering was 4 dagen. Niet de aller snelste, maar hey.... wel goed. Vooralsnog blijf ik bij deze leverancier!

Goed, maar betere communicatie is wenselijk wanneer de goederen bij leverancier moeten worden bestel

Je weet niet waarom het pakje niet vertrekt . Geen enkele communicatie tot het zo ver is. In mijn geval duurde het een week voor de lenzen aankwamen en konden worden verstuurd. In die periode niks, nada communicatie . Dat kan echt beter.

Snel, goed en makkelijk

Bestel regelmatig. Vlotte levering

prima ervaringen

bestel hier regelmatig, scherpe prijs en vlotte verzending

Kerkheide 13 A

5513 ND Wintelre

Over Eyelens.nl

Eyelens.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in contactlenzen, lensvloeistoffen en aanverwante accessoires. Het assortiment omvat daglenzen, maandlenzen, nachtlenzen en kleurlenzen van gerenommeerde merken, evenals reinigingsoplossingen en bewaarmiddelen. Eyelens.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen, met snelle levering en een gebruiksvriendelijke winkelervaring, zodat klanten eenvoudig hun oogzorgbehoeften kunnen vervullen.