Zeer vlugge levering

Volgende dag is al geleverd

Op tijd het bestelde geleverd.

snel, efficiënt, zonder onnodige vragen, snelle verzending, raad ik aan.

Vertrouwde leverancier

Al jaren bestel ik mijn maandlenzen bij Eyelens.

Oké

Bestelbevestiging ontvangen maar na vijf dagen nog niets gekregen Na telefonisch navraag te hebben gedaan bleek dat er iets was misgegaan met de verzending Een dag later alsnog de lenzen ontvangen

Service goed maar wat een grote doos.

Zie hierboven

Prima service en snelle levering

Prima en snelle levering

Snelle afhandeling

Meteen het juiste advies.

Ik heb last van één extreem droog oog en daardoor gebruikte ik al daglenzen van Alcon. Moest wel ik wel voor 3 mnd kopen, want de opticien levert niet voor een maand, terwijl ik maar 2 keer per week lenzen draag. Bleef wel last houden van dat droge oog, waardoor ik m’n lens niet eens uitkreeg. Na een beetje surfen kwam ik bij Eyelens uit waar ik een setje proeflezen kon bestellen. Natuurlijk verkeerd besteld, waardoor ik moest bellen. Tijdens dit gesprek gaf de dame aan de telefoon aan om nog een andere lens te proberen, vanwege dat droge oog. Beste advies ooit!! Ik gebruik nu de Acuvue Moist (toric) en heb wel nog steeds dat droge oog, maar door te knipperen is dat stukken (ongeveer 80%) minder. Kan ook gewoon voor een maand bestellen en daar een half jaar mee doen. (Voor mij blijft het vreemd dat mijn eigen opticien zelf niet op deze lenzen is gekomen, want ik heb 5 verschillende geprobeerd en blijf nu ook nog zitten met 60 paar daglenzen.)

Lange wachttijd en geen brievenbuspakket

Ik vind de levertijd te lang en nu werd het pakket ook nog in een doosje verpakt zodat hij bij de buren werd afgeleverd. Erg onhandig in de vakantieperiode en lijkt me ook niet wenselijk als het doosje lenzen gewoon door de brievenbus past zoals voorheen. Al met al niet tevreden en benieuwd naar jullie reactie. Ga wel verder kijken naar andere partij. Groeten, Niek.

Snel verzonden met factuur bijgeviegd. Prima service.

Snel verzonden. Prima service.

Correcte snelle levering volgens verwachting.

Een hoge mate van deskundige serviceverlening

Op zoek naar een goede lens als vervanger voor een lens die mij niet langer beviel. Eyelens ging voor mij op zoek en kwam met een fantastisch alternatief en bovendien twee lenzen op maat en vloeistof geheel gratis.

Lenzen nog niet aangekomen

Beloven lenzen voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag in huis. Woensdag besteld voor 12.00 uur, nog steeds niks ontvangen. Dat is elke keer zo bij Eyelens, dus ook geen eenmalig iets

Voor de tweede keer de lenzen niet binnen 4 weken ontvangen....

Ook zijn de collega's heel vriendelijk, voor de tweede keer nu binnen 12 maanden den lenzen niet op tijd/binnen 4 weken ontvangen. Jammer....

Goede lenzen, goede service

Makkelijk te bestellen en netjes verpakt geleverd. De bezorging duurt wat langer dan bij de grootste webwinkels.

Goedkoop en snelle levering.

Helaas lange levertijd

Na 1 week nog de bestelling niet ontvangen. Contact gezocht via mail , wel direct antwoord met uitleg vertraging. Had dit graag eerder gehoord

Goede service, snelle verzending

Goed gedaan Riny

Super alles zoals afgesproken!

Alles wat mis kon gaan, ging mis

Online bestellen is vooral voor snelheid en gemak. Eyelens deed er ruim een week over, wat zeer traag is. Bestelling had makkelijk in de brievenbus gekund, maar zat in een doos die 20x groter was dan de de 2 doosjes met 3 lenzen per stuk die ik had besteld, waardoor brievenbus geen optie was. Tenslotte was de zending gestuurd als "handtekening vereist" , waardoor het pakket naar een afhaalpunt werd gestuurd ipv dat het op een "plek om het huis" kon worden neergezet. Dat was zaterdag om 12:51, afhaalpunt sloot om 13:00 en ging maandag weer open, terwijl ik op zondag op vakantie ging. Kortom: dramatische ervaring die ik zeker niet zal hehalen. Snel terug naar de conculega die dubbele hoeveelheid lenzen plus 2 flessen vloeistof wél als een platte brievenbuszending weet te versturen en meestal binnen 3 werkdagen.

Breed/diep assortiment, vlotte levering

Duidelijke site, goed assortiment en betrouwbare levering Prijzen zouden iets scherper kunnen

No nonsense delivery

Prima site om te bestellen en te betalen en daarna wordt gewoon geleverd.

Lange levertijd

Normaliter ontvang ik mn lenzen binnen 3-4 dagen, nu reeds 14 dgn ah wachten. Ze zelfs opgebeld, ze hebben opnieuw verstuurd!

Kerkheide 13 A

5513 ND Wintelre

Over Eyelens.nl

Eyelens.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in contactlenzen, lensvloeistoffen en aanverwante accessoires. Het assortiment omvat daglenzen, maandlenzen, nachtlenzen en kleurlenzen van gerenommeerde merken, evenals reinigingsoplossingen en bewaarmiddelen. Eyelens.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen, met snelle levering en een gebruiksvriendelijke winkelervaring, zodat klanten eenvoudig hun oogzorgbehoeften kunnen vervullen.