Makkelijk te vinden wat ik wou, snelle levering, goed verpakt. Zal snel weer bestellen.

prettig

Ik had op korte termijn lenzen nodig voor een reis en er was een vertraging aangekondigd voor de lenzen voor mijn rechteroog. Florien bood aan van een vergelijkbare lens een paslens te sturen, zodat ik niet zonder zou zitten. Beetje jammer vond ik, dat bij de toch tijdige levering de BioFinity paslens er niet bij zat. Had best willen proberen hoe deze mij zou bevallen. Evengoed heel blij met de service, ook al bleek deze niet nodig te zijn.

Snelle leveting en product doet wat het heeft beloofd

Snelle levering. Goede prijs. Duidelijke site

Op tijd geleverd

Ik ben heel tevreden van de service,ook de prijzen van de lenzen vindt ik persoonlijk goedkoop.

…..

……

Levering duurde lang

Omdat ik blijkbaar lenzen heb besteld die moet op voorraad waren duurde het een paar weken voordat ze werden geleverd. Dat werd mij verteld pas nadat ik daar zelf contact over had opgenomen. Het zou fijn zijn geweest als ik daarvan eerder en proactief op de hoogte was gesteld.

zeer goed

veel keuze, en snelle goede levering

Klantvriendelijk en klantgericht

Ik heb een fijne service ervaren. Snelle en adequate reacties op vragen, snelle levering van proefpakket en uiteindelijke lenzen.

Address written incorrectly

For the second time, my address was copied incorrectly to the package. Both times this has lead to chasing of the package.

Alles in orde, snel ontvangen

Snelle en goede levering!

Prima product met een snelle en goede levering.

Goed; wat je bestelt is wat je krijgt

Alles wat je regulier kan kopen bij opticiens aan lenzen toebehoren hebben ze. Geen advies/extra service maar dat is logisch want de prijzen zijn fors lager, dus dat is logisch. Prima adres als je precies weet wat je moet hebben

Ik blijf klant

Tevreden

Ik ben altijd tevreden. Overzichtelijke site, makkelijk bestellen, levering (was deze keer wat vertraagd, maar dat werd netjes vermeld, zodat ik er vanaf wist.) Prima. Ik vond het alleen wat zuur dat er een paar dagen later een Koningsdag-korting kwam op bestellingen, nadat ik al besteld had.

Incomplete en weer late levering

Zoals ik ook al in een mail aan jullie heb laten weten heb ik niet het lenzenvloeistofpakket met extra flesje pure-moist van 60 mg ontvangen die ik wel besteld heb. Ook ontving ik op vrijdag al een mail dat mijn bestelling onderweg was, maar zijn ze pas 7 dagen na die mail geleverd. Dat duurt best lang. Na dit commentaar, die ik ook per mail had gestuurd heeft men het ontbrekende product nagezonden. Ook dit is er helaas nog niet dus nu ben ik verplicht dure lenzenvloeistof op Schiphol te kopen omdat de kleine flesjes van mijn lenzenvloeistof 120 ml zijn en die niet meemogen in de handbagage. Dat was ook de reden dat ik ruim 1,5 week geleden met mijn lenzen ook een reisverpakking bestelde. Probleem dus te laat opgelost

Even in de gaten houden maar wel behulpzaam.

De bestelling was na 3 dagen nog niet binnen want de lenzen bleken toch niet op voorraad. Na een telefoontje werden direct een paar noodlenzen gestuurd om de tijd naar de levering te overbruggen.

Prima producten alsook service

Prima producten alsook service.

Prima ontvangen on de brievenbus

Top bedrijf

alle problemen snel en correct opgelost

Op mijn probleem werd snel gereageerd met voldoende uitleg.

Matig

Slecht verstaanbare telefoniste. Bij eerdere levering verkeerde levering. Laatste levering veel later dan 2dagen. Krijg de indruk dat er het een en ander veranderd is in het bedrijf. Bij vragen weinig respons of niet. Weet niet of ik na jaren gebruik te hebben gemaakt van Eylens of ik hier mee doorga.

Mijn ervaring met eyelens is prima, goed geholpen aan de telefoon, vlot opgestuurd als ze de spullen op voorraad hebben .

Plezierige en adequate opvolging!

De levering van mijn bestelde lenzen bleef uit. Daarover kwam ongevraagd al een email-bericht, maar na een telefoontje naar de klantenservice kreeg ik kosteloos een paar lenzen toegestuurd, zodat ik toch vooruit kon. Waar vind je dat tegenwoordig nog?

Kerkheide 13 A

5513 ND Wintelre

Over Eyelens.nl

Eyelens.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in contactlenzen, lensvloeistoffen en aanverwante accessoires. Het assortiment omvat daglenzen, maandlenzen, nachtlenzen en kleurlenzen van gerenommeerde merken, evenals reinigingsoplossingen en bewaarmiddelen. Eyelens.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen, met snelle levering en een gebruiksvriendelijke winkelervaring, zodat klanten eenvoudig hun oogzorgbehoeften kunnen vervullen.