Pluspunten
Goede snelle levering, armband naar wens.
Pluspunten
Het onmogelijke mogelijk gemaakt. Snel met antwoorden Snelle levering Zeer vriendelijke
VerbeterpuntenNiet op aan te merken
Pluspunten
geode en snelle nazorg
Pluspunten
Mooie ringen, snel geantwoord op de mail, andere maat zo besteld
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle verwerking bestelling en retourneren
VerbeterpuntenOok opmerkingen klant beantwoorden
Pluspunten
Erg netjes dat gemaild werd dat bedrijf vakantie had en pas nadien kon leveren. Daarna binnen twee dagen armbandjes geleverd.Top!
Pluspunten
op tijd netjes en correct! ze belde me zelfs nog op ivm afleveradres dat volgens hen niet bestond! maar alles is toch goed gekomen!!! super service! was al de 2e keer dat ik bestelde bij hun! alleen maar lof!
Pluspunten
super gegaan tijdens de bestelling
Pluspunten
Keurige verpakking order bevestiging juiste levering
VerbeterpuntenSnellere levering
Pluspunten
Mijn bestelling was goed en netjes verpakt, snel verzonden en wat ik erg leuk vond, het handgeschreven kaartje wat erbij zat! Complimenten
Pluspunten
Erg aardige dame aan telefoon in de winkel voor informatie. Super snelle service. Prima verpakking van materiaal.
Pluspunten
Afspraken worden nagekomen Snelle levering Klantvriendelijk
Poststraat 1
1713JB Obdam
www.juwelierwagenaar.nl is onderdeel van Juwelier Wagenaar te Obdam. We zijn al meer dan 55 jaar actief in de juweliersbranche. Service en kwaliteit zijn al die jaren de basis geweest van ons familiebedrijf. Een belangrijk deel van onze collectie kunt u 24/7 via de webshop bestellen. Alles wordt gratis verzonden!