overzichtelijke site, makkelijk te vinden waar je naar op zoek bent en super snelle levering

goede service

Nu online wat gekocht bij deze juwelier, in het verleden in de winkel geweest. Service altijd goed netjes geholpen

Snelle service mooi produkt

Vriendelijk, snelle levering en mooie produkten

Snelle srevice

Snel geleverd, leuk en veilig verpakt!

Leuke site, leuk telefonisch contact gehad, snelle levering, dus top! Persoonlijk kaartje erbij, dus voor herhaling vatbaar

Goede service en duidelijke communicatie.

Goede ervaring, ze denken met je mee. Ze hebben hun best gedaan om mijn oorbellen voor kerst in Nederland te hebben. Dank jullie wel

Door corona niet fysiek naar de winkel maar mijn cadeautje online besteld. Dit werd vervolgens binnen 1 uur al thuis bezorgd!

Persoonlijk

Meteen reactie op je mail met een vraag Prima service

Goed en netjes verpakt ontvangen

En je krijgt wel een mail of ik wil betalen voor 31 december, nou eerst maar eens iets ontvangen

Bestelling gedaan,snelle service. Deel retour, geen probleem, geld teruggestort. Vriendelijk en klantvriendelijk.

Super service

Goedemiddag, Juwelier Wagenaar een zeer betrouwbare site. Ondanks de drukte van de feestdagen nemen ze de tijd om de mail te beantwoorden en het dieraad op tijd te leveren. Heel erg bedankt! Met vriendelijke groet, Marion de Graaf

conform verwachtingen geleverd

Wat op website staat klopt. levertijd conform

Hier kom ik terug.

Via internet besteld. Heldere webshop, was snel geleverd, zat netjes verpakt en gekregen wat ik had besteld.

netjes geleverd

gemakkelijk om iets te bestellen wordt netjes overgestuurd

Ik kan op dit moment alleen nog beoordelen over de levering; zeer snel! Over service heb ik nog geen oordeel, heb nog geen service nodig gehad.

Keurig verpakt en snel geleverd

Bestelling binnen 1 werkdag binnen

Goede en snelle service

Aanlevering/verpakking is erg netjes! - Let op toevoeging bij het huisnummer (postbode heeft lang gezocht om bij mijn huis te komen) - Heb mijn pakket niet de volgende dag, maar pas na 2 dagen ontvangen.

Zeer vriendelijk geholpen

Zeer vriendelijk geholpen. Er werd goed mee gedacht met dat waar ik naar zocht. Dat wat ik graag wilde, werd direct besteld en uiteindelijk direct na bevestiging verzonden.

Snel en keurig geleverd, inclusief een doosje!

Erg tevreden

Keurig en snel geleverd!

Overzichtelijk site. Snel geleverd. Keurig verpakt.

goede services , snelle levering

Mijn levering was er snel. Keurige afhandeling bij mijn vragen betreffende het product. Geen verzendkosten, ook niet als je het product retourneert. Kortom een fijn bedrijf om te bestellen

Besteld en ontvangen. Duidelijke communicatie.

Klantvriendelijk

Goede service, vriendelijk!

Eerlijk en correct

Netjes behandeld en een eerlijk product geleverd

Poststraat 1

1713JB Obdam

Over Juwelier Wagenaar

www.juwelierwagenaar.nl is onderdeel van Juwelier Wagenaar te Obdam. We zijn al meer dan 55 jaar actief in de juweliersbranche. Service en kwaliteit zijn al die jaren de basis geweest van ons familiebedrijf. Een belangrijk deel van onze collectie kunt u 24/7 via de webshop bestellen. Alles wordt gratis verzonden!