Pluspunten
Snelle levering. Achteraf betaling mogelijk. Heel goed.
Pluspunten
Perfecte service, en snel ook. Bijzonder klantvriendelijk, top!
Pluspunten
Snelle en goed service
Pluspunten
Goede communicatie bij foute levering. Oplossen hiervan geeft veel vertrouwen dat het goed komt
Pluspunten
Reageren heel snel en lossen een probleem super op en heel snel!
VerbeterpuntenN.v.t
Pluspunten
Was op zoek naar bepaalde oorringen, 2 x besteld via andere aanbieders en 2 x te horen gekregen dat ze ze niet meer hadden, toen zeker wel 5 juweliers gebeld die ze op hun site hadden staan en juwelier Wagenaar was m’n laatste hoop/poging en ook daar waren ze er niet maar de medewerker liet het er niet bij zitten en zei dat hij een paar belletjes voor me ging plegen en hij zou me terugbellen. Na 5 minuten belde hij en zei dat hij ze had weten te bemachtigen! Nou fantastische service, ik kan niets anders zeggen! Ik heb ze inmiddels en ik ben er erg blij mee! De aanhouder wint in dit verhaal :-)
Pluspunten
Het horloge liep al goed (tijd). Fijn deze extra service.
Pluspunten
Ze doen war ze beloven, communiceren helder en duidelijk en ik heb 1 item teruggestuurd (wat prima getegeld was) en had binnen een paar dagen mijn geld terug. Top!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede comunicatie en vriendelijk
De levertijd is een beetje aan de lange kant, ook al is dit wel gewoon aangegeven.
Pluspunten
Zeer klant vriendelijk!
VerbeterpuntenIk vind het super!
Pluspunten
Heel nette service goede communicatie en netjes behandeld en goede prijs-kwaliteit
Pluspunten
snel reacties terug en houd zich aan hun woord, Top!
Pluspunten
Zeer goed en snel
Pluspunten
Snelle levering zoals afgesproken. Ga zo door
Pluspunten
Top geregeld en super snel in huis!
Verbeterpuntengeen!
Pluspunten
Snelle reactie, goede service
Poststraat 1
1713JB Obdam
www.juwelierwagenaar.nl is onderdeel van Juwelier Wagenaar te Obdam. We zijn al meer dan 55 jaar actief in de juweliersbranche. Service en kwaliteit zijn al die jaren de basis geweest van ons familiebedrijf. Een belangrijk deel van onze collectie kunt u 24/7 via de webshop bestellen. Alles wordt gratis verzonden!