Goede site. Artikelen zijn makkelijk te bestellen. Achteraf betalen mogelijk.
Ik had het verkeerde huisnummer vermeld. Andere dag werd ik gebeld door de juwelier. Hij had get pakketje retour ontvangen. Zelfde dag weer opnieuw verstuurd zonder extra kosten. Top
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering en kwaliteit van het product prima
Verbeterpunten-
Pluspunten
Bijzonder klantvriendelijk!
Pluspunten
Ziet er prachtig uit zelfs met mooi zakje
Pluspunten
Ik wilde een paar gouden creolen voor mijn vrouw bestellen, toch maar even gebeld of dat nog ging lukken zo vlak voor de kerst. Ze waren niet op voorraad, maar werden door goed regelwerk van Jeroen Wagenaar een dag later toch bezorgd met Mikropakket. De geschenkverpakking heeft Jeroen via PostNL verstuurd en alles was dus 1 dag later in huis. De creolen zien er goed uit dus mijn vrouw zal er blij mee zijn. Jeroen bedankt voor de geweldige service en daarom een dik verdiende 10.
Pluspunten
Snel, vriendelijk, goeie prijs
Pluspunten
Voldoet aan de verwachting
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Helaas heb ik nog niks mogen ontvangen.....waarschijnlijk heeft dit met de drukte van postorderbedrijven te maken...... Juwelier Wagenaar heeft dit wel snel verstuurd. Ze waren ook oprecht geïnteresseerd of het pakketje al aangekomen was.
VerbeterpuntenIk ben uiterst positief over Juwelier Wagenaar.
Hallo Erwin, Gelukkig is de post toch aangekomen. Heeft helaas even geduurd. PostNL heeft het in deze tijd van het jaar gewoon erg drukt. Maar gelukkig is het toch aangekomen. Veel plezier van je aankoop en tot de volgende keer.
Pluspunten
Goede kwaliteit
VerbeterpuntenZo door gaan
Pluspunten
Snelle levering. Achteraf betaling mogelijk. Heel goed.
Pluspunten
Perfecte service, en snel ook. Bijzonder klantvriendelijk, top!
Pluspunten
Snelle en goed service
Pluspunten
Goede communicatie bij foute levering. Oplossen hiervan geeft veel vertrouwen dat het goed komt
Pluspunten
Reageren heel snel en lossen een probleem super op en heel snel!
VerbeterpuntenN.v.t
Pluspunten
Was op zoek naar bepaalde oorringen, 2 x besteld via andere aanbieders en 2 x te horen gekregen dat ze ze niet meer hadden, toen zeker wel 5 juweliers gebeld die ze op hun site hadden staan en juwelier Wagenaar was m’n laatste hoop/poging en ook daar waren ze er niet maar de medewerker liet het er niet bij zitten en zei dat hij een paar belletjes voor me ging plegen en hij zou me terugbellen. Na 5 minuten belde hij en zei dat hij ze had weten te bemachtigen! Nou fantastische service, ik kan niets anders zeggen! Ik heb ze inmiddels en ik ben er erg blij mee! De aanhouder wint in dit verhaal :-)
Pluspunten
Het horloge liep al goed (tijd). Fijn deze extra service.
Pluspunten
Ze doen war ze beloven, communiceren helder en duidelijk en ik heb 1 item teruggestuurd (wat prima getegeld was) en had binnen een paar dagen mijn geld terug. Top!
VerbeterpuntenGeen
Poststraat 1
1713JB Obdam
www.juwelierwagenaar.nl is onderdeel van Juwelier Wagenaar te Obdam. We zijn al meer dan 55 jaar actief in de juweliersbranche. Service en kwaliteit zijn al die jaren de basis geweest van ons familiebedrijf. Een belangrijk deel van onze collectie kunt u 24/7 via de webshop bestellen. Alles wordt gratis verzonden!