Goede kwaliteit en snelle levering!

Meedenkend en vriendelijk personeel.

Enquete komt voor de levering?

De geleverde kleedjes voldoen perfect aan de wensen die ik had. Heel fijn dat je maten kunt aanpassen en er is genoeg variatie in de keuze voor kleedjes. Het enige jammere was dat de enquete-beoordeling verstuurd werd voor dat de levering binnen was. Dan kan ik nog niet goed oordelen.

Duidelijk en snel besteld en goed verpakt geleverd

Info over product goed en snel ontvangen, de juiste keuze kunnen maken en bestellen. Goede kwaliteit speeltapijt en snelle levering

Gebruikt product nul punten

Onderzijde schuimlaag met scheurtjes en grote zwarte schoenafdrukken al met al een miskoop schandig om dit naar een klant te sturen

Prachtig kleed

De kleinkinderen kunnen er heerlijk op spelen en ook leerzaam met de dieren die erop staan. Hele snelle levering

Keurig en netjes afgeleverd

t viel mij tegen dat de antislip mat los wordt geleverd voor deze prijs

Ik had speelmat met antislip besteld . Er stond niet in de beschrijving dat je de anti slip los ontvang , deze moet je dus zonodig zelf aan je mat gaan bevestigen .

snelle levering en uitstekende kwaliteit

Mooi speelkleed voor onze kleinzoon van 2 jaar. Hij vindt hem helemaal geweldig!

Mooi speelkleed, Snel geleverd

Topkwaliteit en snelle bezorging

Topkwaliteit speeltapijt en snel bezorgd, heel blij mee! Hier kunnen we zeker weer jaren mee vooruit

Snelle levering en goede kwaliteit

Kleed is precies zo als op de site zeer tevreden en snelle levering

Vriendelijk en snelle levering.

Keurig en vlot geleverd

Fijne bescherming van nieuwe vloer

Precies het artikel gevonden wat ik nodig had. Bescherming voor de burostoel voor de nieuw vloer.

Fijn speelkleed

Speelkleed is netjes ontvangen. Kind is er erg blij mee , stevige kwaliteit en een goed werkende antslipmat

Schitterend klee!

Voldoet helemaal aan mijn verwachtingen! Snelle levering. Top!

heel hoed,

het is mooi en. kom nu mooi over ook en lengtg is goed

mooi speelkleed

Snelle levering en een mooi goed speelkleed

Aanpassing review hieronder

Excuses ontvangen van eigenaar vanwege te late levering. De review hieronder niet kunnen herschrijven, echter met deze aangepaste review geven we het bedrijf vier sterren.

Zeer slechte bezorging en communicatie. Bestaat het bedrijf wel?

Twee weken geleden een speeltapijt besteld, afgerekend via iDeal. Nog steeds niets binnen, geen reactie op telefoontjes en mail. We overwegen aanvullende stappen.

Met vertraging geleverd, maar speeltapijt is oké

Geen bereikbaarheid speeltapijt.com. Excuses van bedrijf en levering is vervolgens goed verlopen. Prima speeltapijt.

super

had een boerderijspeelmat besteld met dieren helaas zaten de dieren er niet bij,[denk met de bezorging fout gegaan] gebeld en ze stuurde de zelfde week de dieren op . er wordt er al volop mee gespeeld. super bedankt voor de goede service.

Supersnelle levering van een prachtig speelkleed

Onze kleindochter heeft er al met veel plezier op gespeeld!

Snel geleverd. Kleed voldoet aan onze eisen.

Mooi materiaal en leuke prints

Mooi materiaal en leuke prints. Keurige levering.

nylonstraat 8

8281JX Genemuiden