perfect spul

leuk speelkleed met zelf al antisliponderkant...dus antislip aanbieden is niet nodig ...c.q. overbodig

Keurig geleverd super kwaliteit

Prima service Goed ingepakt Prijs kwaliteit zeker aan te raden!

goed, zoals verwacht

Kleinkinderen zijn toch zeer tevreden

snel, duidelijk, goed telefonisch contact

zie boven

Zeer slecht.

Wij hebben het bestelde speeltapijt nog niet binnen gekregen maar wel jullie enquête. Vinden wij heel slecht, het enige dat wij van jullie hebben gehoord is dat de betaling keurig netjes is binnengekomen bij jullie en dat het speeltapijt verstuurd zou worden. Dit is nu 1 week geleden.

Snelle service, mooi tapijt!

Weer zo'n tof speeltapijt voor een nieuwe baby in de omgeving!!

Prima product en snelle levering

Makkelijk om een bestelling te doen, goede en snelle levering. Prima product geleverd.

Snel geleverd.. communicatie wacht ik nog steeds op

Ik had een leuk tapijt uitgezocht en snel binnen gekregen! Uiteindelijk kwam het toch ergens anders te liggen als gepland en vroeg ik in een mail iets over de antislip matten. Of die los te verkrijgen zijn of dat die bij bestelling aan het tapijt zelf zitten. Helaas heb ik na 2 pogingen tot communicatie ( mail en app) nog geen reactie gekregen. Tapijt is wel van goede kwaliteit en zijn we erg blij mee.

Goede kwaliteit

Mooi degelijk product ontvangen, ziet er nog beter uit dan op de afbeelding! Het sturen van een track & trace code miste ik alleen.

fantastisch

snel geleverd en prima verpakking

Wat een mooie kleuren!

Mooie kleuren Duidelijke tekeningen Alleen jammer dat de print snel herhaald wordt

Goed en snelle levering

Wat ik mis is een indicatie of waarschuwing (?) over de brandveiligheid van het speeltapijt.

Top kwaliteit

Top kwaliteit Goede service en snelle levering

klantvriendelijk bedrijf

Ik ben keurig te woord gestaan via de mail, bestelling is netjes afgehandeld. Nadeel van online bestellen is dat ik de kleur helemaal verkeerd had ingeschat, maar ook de retour is keurig afgehandeld.

Na een goede service ten aanzien van de beschikbare afmetingen, werd de gewenste mat snel geleverd.

Een goed afgewerkt en inspirerend kleed voor onze kleinkinderen.

Als opa en oma zijn wij heel blij met het boerderijkleed voor onze kleinkinderen die er heel leuk op spelen.

Prima speelkleed

Mijn zoon vind het kleed geweldig. Veel speelplezier al aangehad.

mooi

Het tapijt ziet er heel mooi en degelijk uit. ik ben er heel tevreden mee, en hoop dat mijn kleinzoon dit ook is als hij dit cadeau krijgt met Kerst.

Supersnelle levering!

keurig netjes afgeleverd

Mooi kleed, goede service

Kleed is mooi en stevig, zeker voor de prijs! De levering was ook vlot, dus top!

Doen wat ze zeggen.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit mat. Spijtig wel dat de antislip dat wij erbij genomen hebben er niet aan vast kan. Wij rollen de mat altijd terug op door krabbende katten en de antislip maakt dat moeilijker

Goede keuze

Mooie speelkleedjes Goede prijs/kwaliteitverhouding

Super mooi speelkleed

Het mooi veilig afwasbaar kleed! Het is netjes verpakt en bezorgt van jullie uit

nylonstraat 8

8281JX Genemuiden