tapijt is heel mooi, anti slipmat te klein en boerderijdieren ontbreken

speeltapijt is heel mooi jammer dat de boerderijdieren niet meegeleverd werden

top

vriendelijk, snel bezorgt en mooi goed ingepakt

Super mooi

Snelle levering, prachtig speelkleed van de boerderij

Fijn bedrijf

Prettig bedrijf met goede en snelle service. Direct oplossingsgericht bij probleem.

Ik heb mijn bestelling nog niet gekregen

Mijn email met een vraag waar de bestelling is, komt onbezorgd terug....

Tevreden

Snelle levering goede kwaliteit

Goed contact, snelle levering

Had het speeltapijt voor een bepaalde datum nodig. na sms contact verzekerde speeltapijt dat het product op tijd geleverd kon worden. Product had ik de volgende dag in huis.

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit speeltapijt. Achter af had ik hem wel groter willen bestellen. Maar mooie kwaliteit en prijs is zeker niet te duur. Snelle goede levering en netjes verpakt. Top. Zeker een aanrader!

Super tevreden

Snelle service,netjes verpakt

geweldig

Mooi kleed, snelle service

Snelle levering!

Makkelijk te bestellen en super snelle levering!

niet geweldig

Ik heb 4 dezelfde matten besteld. Na een week, nog geen matten ontvangen. Ze waren bedoeld voor mijn kleuterklas. Contact via mail opgenomen en toen waren ze er na een dag gelukkig wel. Helaas waren de matten niet allemaal van hetzelfde formaat. Nog voor ik ze uitgepakt had, was duidelijk te zien dat 2 matten 10 cm. smaller waren dan de bedoeling was. Omdat ik geen zin had om nog langer te wachten, de matten toch in de bouwhoek gelegd. Kinderen mogen er alleen met sokken op. Toch zie ik nu na 2 weken spelen al schade aan een van de matten. Net naast de afwerkrand begint het al wat los te laten. Heel erg jammer, want de kleur en dikte is perfect.

top

fijne montessorikleedjes!

Erg positief en snelle levering

Een leuk en kleurig tapijt waarop kinderen toch lekker hun fantasie de vrije gang kunnen gaan.

mooi kleed

mooi kleed

Uitstekend!

Het product voldeed heel goed aan de verwachting. Het tapijt is van hoge kwaliteit met heldere mooie kleuren, zeer geschikt als speelmat! Onze peuter is niet van het tapijt af te krijgen.

Snelle levering en goed product

Leuk kleed. Jarige Job was erg blij

Had een vraag over levertijden, na het lezen van reviews, kreeg dezelfde dag nog een mail terug. Super snel binnen goed verpakt en mooie kwaliteit speelkleed met straatjes erop. Goede prijs kwaliteit verhouding. Super blij mee.

Oke

Het zou voor mij prettig zijn als er iets terug gemaild was over de te verwachten leverdatum

Helemaal top!

Sneller geleverd dan beloofd, zeer goede kwaliteit, mooie kleuren! Helaas niet de juiste tracking link gekregen (DPD), er werd uiteindelijk door UPS geleverd ;-)

slecht

Nog steeds niets ontvangen.

vlotte service

mooie mat, goeie service

Leuke zitmatjes

Ik werd snel teruggebeld, de matjes die ik had besteld waren er niet meer maar een nog leukere serie werd de volgende dag al bezorgd.

Topper

Top voor in huis om op spelen, makkelijk schoon te maken en lekker zacht

Veel speelplezier. Top

Gekocht voor de kleinkinderen. Heel leuk.

nylonstraat 8

8281JX Genemuiden