Pluspunten

Hele snelle levering!

Pluspunten

Speelkleed van Cars snel ontvangen, en ziet er prachtig uit. Prijs is ook goed t.o.v. directe concurrenten.

Anti-slip wordt als optioneel aangeboden. Echter wordt niet echt duidelijk gemaakt dat hier zonder de kleed totaal geen grip heeft op een tegelen vloer. Dit kan wat duidelijker worden aangegeven. Nu zit ik met een kleed die eigenlijk te gevaarlijk is voor mijn kindje van 1 jaar, (die erop wilt springen en dan samen met de kleed uitglijdt!). Wat mij betreft worden de kleedjes standaard geleverd met anti-slip mat.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering schappelijke prijs

de antislipmat anders inpakken (oprollen binnen in de mat) want ik heb deze per ongeluk stukgeknipt omdat het pakket moeilijk openging en je niet meteen doorhebt dat dit de antislipmat is

Pluspunten

Mooie kwaliteit, mooie kleuren. Snelle levering

Ik had wat meer van de antislip mat verwacht. Deze kun je bij elke willekeurige campeer winkel kopen voor minder geld.

Pluspunten

Overzichtelijke website, ruime keuze

Bij voorziene vertraging gelijk bericht aan de klant doorgeven.

Pluspunten

Zeer snelle levering, leuke mat zoals omschreven en afgebeeld!

Pluspunten

Niets op aan te merken, prima en duidelijke website, veel keuze en een snelle levering!

Pluspunten

Er is snel gereageerd en het kleed ziet er mooi uit.

geen

Pluspunten

Super snelle verzending .Ben er dik tevreden mee

Pluspunten

Het speelkleed was de volgende dag al bezorgd en ziet er prima uit! Goede service!

Pluspunten

Mooie goede kleden, goede service en snel

Pluspunten

snelle levering prima product, ook mooi van kleur

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, leuk assortiment

Verduidelijking over hoe de antislibmat gebruikt moet worden

Pluspunten

track en trace code ivm bezorgtijd

Pluspunten

Mooi tapijt

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Heb een speeltapijt besteld , vóór 15.00 uur, op vrijdag, en nu is het dinsdag en het is nog steeds niet geleverd. Gisteren kreeg ik een mailtje dat de betaling binnen was, terwijl ik meteen bij de bestelling via iDeal betaald heb. Dus volgende dag levering: echt niet. Waardeloos!!

Pluspunten

Keurig op tijd bezorgd en netjes verpakt. geen enkele opmerking. Duidelijke website.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel geleverd

ik weet nog niet wat de kwaliteit voor een school is (kleuterklas)

Pluspunten

bijzondere snelle levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Het speelkleed heeft een leuk motief (dierentuin), goed dat men kan kiezen uit verschillende afmetingen en thema's. De service is goed en verzending is goed verlopen. Het ondertapijt is miserabel!!! Zie negatieve punten!

Het anti-slipondertapijt voldoet totaal niet!!!! Het werd gestuurd in verschillende delen wat zeer onpraktisch en onlogisch is. Het tapijt is niet anti-slip, want het speelkleed bleef gewoon glijden en verplaatsen. Gevaarlijk!! -Zou een kleeflaag moeten hebben zodat het vast zit onder het kleed! -Moet bestaan uit 1 deel, want een speelkleed verplaats je regelmatig en je ruimt het zelfs op om later weer neer te leggen als de kinderen spelen. -Moet van betere kwaliteit zijn! Dit anti-sliptapijt voldoet absoluut niet en voldoet niet aan de verwachtingen. Het heeft in geen enkel opzicht meerwaarde, wat wel de bedoeling is voor veiligheid! Is zelfs bij gebruik gevaarlijk, omdat het gewoon met het kleed meeglijdt. Het anti-sliptapijt heb ik dan ook weer retour gestuurd wat ik vervelend vind, want het wordt op deze manier wel heel duur!!!! Ik wacht het terugbetalen van het bedrag van het ondertapijt nog af . Groet.

Pluspunten

Makkelijke site en snel geleverd

Pluspunten

hele snelle levering, de volgende dag al thuis geleverd

nylonstraat 8

8281JX Genemuiden