Pluspunten

Snelle levering en duidelijke site!

Pluspunten

snel, zonder enig probleem, goed verpakt.

geen

Pluspunten

Snel geleverd en een mooi kleed

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, mooie producten.

anti-slip ondertapijt moet nog worden bevestigd, dit moet de klant zelf doen (!)

Pluspunten

Gemakkelijk besteld, correcte levering

Op site stond 'volgende dag geleverd'. Het duurde echter 3 dagen, dit is natuurlijk ook nog een zeer schappelijke termijn. Ik veronderstel dat volgende dag enkel geldt voor binnen Nederland. Misschien op website een onderscheid hiertussen maken?

Pluspunten

meteen reactie dat betaling binnen was en snelle levering daaarna

geen

Pluspunten

Pluspunten

Snel geleverd, goede kwaliteit, goede informatie.

Pluspunten

Snel

Pluspunten

Groot en degelijk speelkleed. Niet overdreven dik, maar prima prijs voor hetgeen je krijgt. Ik vond persoonlijk ook de herhaling van het motief op een kleed van 2 meter lang reuze meevallen.

Mag iets dikker.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik had 2 antislipmatten besteld van 180x180 en heb 4 matten gekregen van 145x 80. heb toch geplaatst met passend knippen. Op de pakbon stond 2 matten van 180x180. Jammer dat je niet krijgt wat je besteld hebt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en netjes ingepakte levering

acurater de leverdag / tijd doorgeven, wij hadden nu niet echt een idee wanneer we het speeltapijt konden verwachten.

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Product goed verpakt ontvangen

Pluspunten

Als je geld overmaakt moet dit o.v.v. De naam Matsu. Een tip om het op naam van de site te zetten. Meer professioneler, vind ik.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

het cadeau is voor kerst dan weet ik de positive punten

tips na kerst

Pluspunten

- bestelling en levering correct verlopen speeltapijt 200x200 - mooi aanbod

ev. betaling met mastercard = sneller dan via bancontact ? Zo nóg sneller geleverd ?

Pluspunten

Snelle service, mooi product. Leuk dat het kleed door Speeltapijt zelf wordt bezorgd in plaats van door een postbedrijf.

Communicatie: de onderstaande mededeling in een e-mail gaf ons een onzeker gevoel, dat de webwinkel mogelijk toch een beetje duister is. "Wij hopen bestelling morgen te leveren. mocht het kleed niet op voorraad zijn, dan wordt u op de hoogte gebracht en zal er een oplossing gezocht worden."

Pluspunten

Zeer snelle levering en een heel mooi tapijt (boerderij).

Pluspunten

Wij zijn al jaren klant bij speeltapijt.com en we zijn erg tevreden! Goede kwaliteit speeltapijten en super snelle levering!

Pluspunten

goede kwaliteit frisse kleuren stevige afboording het overzicht alle aanwezig elementen zoals zebrapad, bruggetje, hobbelige weg, weide met paarden, met schapen... maken het tapijt heel interessant en educatief.

- de hehaling doet vermoeden dat het tapijt van een rol komt; een maat waarbij geen herhaling voorkomt lijkt mij breed genoeg te zijn; - ik mis treinsporen en een stationnetjel. Mijn zoontje heeft ook enkele treintjes die hij niet kwijt kan op het tapijt.

Pluspunten

Snelle levering, mooi kleed.

nylonstraat 8

8281JX Genemuiden