Vlotte service

Leuk en overzichtelijk speeltapijt.

Goede kwaliteit

Duidelijke foto’s komen overeen hetgeen geleverd is.

Mooi tapijt, lijkt goed van kwaliteit. Nette snelle levering

Onbetrouwbaar

Totaal geen communicatie en het product wordt niet geleverd.

Snelle service , goede kwaliteit!

Heel snel in huis, perfecte kwaliteit en een super mooi speelkleed ! Kortom erg tevreden !

Supersnel geleverd

Volgende dag al geleverd

Snelle en goede service

Mooie kleden!

Slechte communicatie

Zoals titel, word niet gereageerd op mails.

Prachtig tapijt en mooie afbeeldingen.

Het kleed was bestemd voor ons kleinkind en hij is er superblij mee

Mijn vragen werden snel beantwoord. Mooi tapijt!

Super!!

We zijn heel blij met het vloerkleed. We hebben expres voor een grote uitvoering gekozen, zodat de kinderen ook echt de ruimte hebben om te spelen. De verkeerskleden die je in de winkel koopt zijn veel kleiner en worden lang niet zo intensief gebruikt!

Snelle levering en goede kwaliteit.

Wij hadden de kleinste maat besteld maar onze kleinzoon zuchtte "wat groooot", en was helemaal blij. Hij gaat er zeker lang plezier van hebben. Het kleed nodigt uit om direct met autootjes te gaan rijden.

Groot speeltapijt, kinderen hebben er enorm veel plezier van, weten meteen ook wat hun 'speelgebied' is ;).

Te gek

Super mooi kleed helderen kleuren! Heerlijk groot!

Makkelijk te bestellen en te betalen en snelle levering

Zoals bovenstaand beschreven

Super bedrijf

Ruime keus, snel besteld en ook snel in huis.

Mooi kleed voor goede prijs

Erg mooi speelkleed. Ook erg leuk dat er aan de achterkant van het kleed een andere afbeelding zat. Dit wisten we niet, dus was een leuke verrassing bij het uitpakken. Dochtertje vind het kleed geweldig en speelt er graag op.

Perfect verloop van aankoop

Snelle levering, perfecte aankoop!

prima!

Goede kwaliteit prijs verhouding

Goede kwaliteit

Slecht

We hebben nog niets ontvangen en krijgen ook geen reactie op mail.

Goede service Dierentuinmat is erg mooi Alleen jammer dat bezorger DPD geen track en tracé code geeft dus onverwacht aan de deur staat. Verder fijn product mat schuift inderdaad wel makkelijk weg. Zonder anti-slip mat Marit Vennix

Mooi kleed besteld voor me dochter erg blij mee mooie kwaliteit en snel binnen. Helemaal super!

Goed geregeld

Alles correct en snel geleverd

Snelle en correcte levering!

Website duidelijk en geloven wat ze doen.

nylonstraat 8

8281JX Genemuiden