BOOS

5 dagen later en mijn bestelling niet ontvangen, feest is nu voorbij dus voor niks mijn bestelling gedaan

Prima geregeld, snelle service.

Een prima ervaring

Niet gekregen wat ik had verwacht.

n.v.t.

Sorry Moniss, ik lees nu, dat ik het pakketje bij Karwei Deventer kan ophalen

Was snel bij mijn in huis

Was goed te vinden, en snel in huis bezorgd

Zeer tevreden over de snelle levering en kwaliteit/prijsverhouding. Super bedankt !!!!

Snelle levering , perfecte kwaliteit

Snelle levering Perfecte kwaliteit

Kleine hoeveelheden snel geleverd. Geen minimale besteleenheden van dozen, gewoon per stuk

Pakje 2x retour vanwege adres weer opnieuw

goede snelle levering

Één woord, prima

Ok

Prima verzorgd

Prima verzorgd

verkeerde visualisatie van product

Op de foto staat een doos papier, terwijl het niet duidelijk is dat het maart om 1 pak gaat. Ik kwam er te laat achter, anders had ik mijn bestelling geannuleerd

snelle en goede levering

Pakketje goed te volgen en binnen twee dagen had ik het in huis. Top!!

Vlotte levering

Vlotte levering, goed verpakt.

Goed geregeld allemaal, had wat sneller gekund.

Heel fijn bedrijf!

Ik ben heel erg tevreden. Er was iets niet op voorraad, maar er werd meteen contact oogenomen en een goede oplossing bedacht.

Snel

Mijn pakket leek verdwenen

Mijn pakket leek verdwenen , eerst zelf er achter aan. Helaas niet gelukt. Mail contact met moniss gehad en ze hebben gelijk actie ondernomen . Gelukkig was hij dezelfde dag nog terecht.

Goede kwaliteit

Blok zakjes bestel. Perfecte maat en mooi stevig. Had ze veel dunner verwacht dus helemaal tevreden! Ik kan weer los met mijn bonbons!

Zeer snel geleverd

Zeer snel geleverd, goede kwaliteit gripzakjes.

Snel geregeld

Prima, snelle levering

Vriendelijke klantenservice.

Pakket was niet op mijn adres afgeleverd. Gebeld met de klantenservice. Even later antwoord gekregen. Pakket was zonder aankondiging afgeleverd op een ander adres.

Ik heb Jutte zakjes bestelt. Snelle levering en goede kwaliteit!

Okee kan aan anderen aanbevelen.

De gehele klantervaring was naar tevredenheid. Kan de volgende keer wel weer bij Moniss.nl B V in Lelystad bestellen !

6 Kamerlingh Onneslaan

Lelystad 8218MA