Laden reviews...
42 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Die Bewertungen zeigen überwiegend schnelle Lieferung, sorgfältige Verpackung und gutes Preis-Leistungs-Verhältnis. Das Sortiment wird vielfältig beschrieben und der Bestellprozess ist einfach. Insgesamt ist die Kundenerfahrung positiv, wobei wenige Berichte von gelegentlichen Verzögerungen oder Problemen beim Support vorkommen.
Gooie oefening
10 November 2025
Camelia
Weesp
bestelde boeken worden altijd snel verstuurd!
9 November 2025
Anneke
Zaandam
8 November 2025
Khadija
Amsterdam
Top service en snel en top kwaliteit
7 November 2025
Kaisar
Utrecht
Ik had per ongeluk het verkeerde boek besteld en nam contact op met de klantenservice. Ik werd meteen vriendelijk en professioneel geholpen. Ze hebben ervoor gezorgd dat ik het juiste boek snel ontving – al de volgende dag! Echt topservice en superklantgericht.
6 November 2025
Mathini
Hoorn
Prima webshop, duidelijk en snel geleverd.
1 November 2025
paul
Blaricum
De boeken zien er prima uit en waren goed verpakt. De verzending had wat sneller gemogen, maar verder helemaal tevreden.
6 October 2025
Sophie
Deventer
Dat ging dus supersnel en makkelijk.
5 October 2025
Ahmet
Rotterdam
Snel en goed
9 September 2025
Yassin
Amsterdam
Ik heb mijn kid boek besteld, een dag later is hij binnen. Boek is helemaal aplits nieuw. En de service is top
7 September 2025
Mouna
6 September 2025
Elhassane
Leiden
Correct prijs, snel bezorging.
1 September 2025
Kriszta
Venlo
Heel fijn dat er losse boeken besteld kunnen worden!
1 September 2025
C.
Nigtevecht
Bij Schoolboekenthuis vindt je de meeste methoden, die op scholen worden gebruikt voor een redelijke prijs. Er wordt extra zorg besteed aan de verzending; de materialen worden altijd speciaal verpakt in cadeaupapier.
28 August 2025
CFM
L
Erg fijn om werkboeken te kunnen kopen voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik gebruik ze met veel plezier als aanvulling binnen mijn RT-praktijk en kan zo goed aansluiten op de verschillende methodes, die op scholen worden gebruikt. De service is echt goed. Goed, ook telefonisch, goed bereikbaar en een snelle- en zorgvuldig verpakte bezorging!
26 August 2025
AnneMieke
Amersfoort
Binnen 2 dagen heb ik de boeken gekregen . Top
24 August 2025
Ghizlane
Tilburg
Mijn bestellingen zijn altijd op tijd binnen
21 August 2025
Malika
Amsterdam
All tijd optijd gestuurd.
9 July 2025
safina
Rotterdam
SchoolboekenThuis denkt met je mee. De communicatie is prima!! Per mail hoor je, of je bestelling onderweg is. En mocht er iets niet goed gaan is dat altijd bespreekbaar!!
7 July 2025
Clara Van Campen
Ede
7 July 2025
Efi
Groningen
Een topwinkel waar ik zeker vaker ga bestellen. Betrouwbaar, klantgericht en gewoon een hele fijne ervaring van begin tot eind. Complimenten aan het hele team
4 July 2025
Gertie
Landgraaf
Snelle levering, keurig verpakt, goede en vriendelijke communicatie
19 June 2025
Esther
Zoetermeer
Snelle service, klantvriendelijk
29 May 2025
Marjan
Den Haag
Wat een leuke webshop en duidelijke communicatie!
15 May 2025
Timo