Lekker snel geleverd!

Goed verpakt, snel geleverd!

Mijn bestelling geplaatst en binnen paar dagen alles netjes ontvangen!

Weer prima geregeld

Alles precies zoals beschreven. Heel erg leuk ingepakt in de doos. Net of je een cadeautje ontvangt.

Snel en goed verzorgd

De site is heel duidelijk Ruim assortiment De bestelling word keurg verpakt bezorgd De keuze Engelse boeken is matig

Handig voor leerkrachten die maar 1 boekje nodig hebben.

Ik bestel vaker via schoolboekenThuis. Erg handig voor de leerkracht, die maar 1 boek/ schrift nodig heeft. Fijn dat dit kan!

Goede ervaring

prima levering, precies wat je nodig hebt

prima levering, precies wat je nodig hebt

Snelle levering, goede verpakking

Ik kom graag bij jullie terug wanneer ik iets voor mijn RT-praktijk wil aanschaffen.

ik mis klank en lichtspel

Toch moet je aanspraak maken op www. Lingohut om je Spaanse uitspraak van bepaalde woorden en zinnen correct in te oefenen

Late levering, goede telefonische service

Ik heb 11 dagen op de levering moeten wachten.

very good customer service

Great delivery in one day to Amstelveen. Kids loved their new workbooks, good customer service.

Vriendelijk, deskundig, meedenkend en service gericht.

Top service en fijn contact

Snelle levering van groot assortiment schoolmaterialen

Voor wie niet 5 werkboeken per keer nodig heeft, is dit de plek om te bestellen. De levering is snel en over het algemeen kun je binnen twee dagen aan de slag.

Fijne hulp bij het bestellen

Goede service.

Vlotte en snelle bezorging

Na bestelling de boeken binnen twee dagen in huis. Prima verwerkt en correct afgehandeld.

Drama

Boeken midden december besteld vandaag 20 januari binnen.

Bbbb

Bbbbb

bezorging snel! website kan een upgrade gebruiken;)

verrassend snelle bezorging, website niet erg klantvriendelijk.

super fijne service

met twee thuiszitters zijn we ontzettend blij met schoolboeken thuis. Zo kunnen ze alsnog onderwijs krijgen. Snelle service, zeer fijne klantenservice, er word met je meegedacht

Fijne klantenservice

Leuk ingepakt en goede verzending.

Ik heb niks ontvangen!

Eerst de website die raar deed, zoekfunctie deed raar en ik ben benieuwd waar mijn pakket blijft na ruim een week!

Top service!

Ik had 2 boeken besteld, 1 daarvan bleek uiteindelijk minder snel leverbaar. Na contact dat ik het met kerst wilde geven hebben ze degenen die er wel was gelijk verstuurd en zelfs ingepakt! Helemaal top!

Prima geregeld allemaal.

De persoon aan de telefoon heeft mij prima geholpen. I.v.m. de kerstvakantie en de lockdown is het pakket bij mij thuis afgeleverd, zoals telefonisch besproken.

19 Waarderweg

Haarlem 2031 BN