Pluspunten
snelle levering.
Verbeterpuntengraag assortiment breder maken met antwoordboek(en) voor puzzelen met ajodakt series.
Pluspunten
Heel aardig mensen, klant vriendlijke.
Pluspunten
klantvriendelijk
Verbeterpuntengeen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Fast delivery!
Pluspunten
Zeer tevreden als altijd
...
Pluspunten
snelle terug koppeling, ik had gedacht vanwege dat het weekend was dat ik op maandag antwoord zou krijgen maar dat kreeg ik in het weekend. Een eerlijk antwoord en een goede en snelle levering.
sneller levertijd en beter controle van de boeken
Geachte familie Kragic, Dank u voor de beoordeling. Graag verbeteren wij onze dienstverlening. Zou u aan kunnen geven wat wij beter hadden moeten controleren? Dan kunnen wij dat wellicht toepassen in onze bedrijfsvoering. Wegens drukte op onze website en drukte bij onze leveranciers was de levertijd de afgelopen twee weken af en toe langer dan gemiddeld. Excuses voor het ondervonden ongemak. Mocht u nog vragen en of opmerkingen hebben, dan kunt u ons bellen of mailen. Met vriendelijke groet, Myrthe Alderding Schoolboekenthuis.nl [email protected] 0205890970
Pluspunten
Ik vind het prettig dat je tussendoor nog even iets aan kunt passen in een bestelling. Het wordt steeds goed afgehandeld.
De levering van een werkschrift duurde meer dan een week zonder opgave van reden.
Pluspunten
Overzichtelijke website, snelle en betrouwbare levering
VerbeterpuntenInzage exemplaar van de boeken zou handig zijn
19 Waarderweg
Haarlem 2031 BN