Pluspunten
groot assortiment veel voor zelfstandig werken
Verbeterpuntendigitaal inkijk exemplaar mogelijk maken
Pluspunten
geen
Verbeterpuntende reden voor bestelling waren 2 aanbiedingen die op de site voorradig waren, levertijd 2-5 werkdagen. Deze bleken niet voorradig te zijn. Onjuiste informatie Vervolgens kreeg ik bericht dat ik het huisnummer niet had ingevuld terwijl die gewoon op de orderbevestiging stond. Status van mijn bestelling die ik in mijn email kreeg verschilden van de status die onder mijn account op de website stond. Uiteindelijk is de bestelling meer dan een week te laat gekomen en heb ik mijn geld nog steeds niet terug gekregen van de 2 boeken die niet geleverd konden worden. Bestel bij veel internetshops maar nog nooit zo iets waardeloos meegemaakt.
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
snel en ook nog een gratis pen!
Verbeterpuntenmijn enveloppe was helemaal open, dus misschien de volgende keer sterkere enveloppen! er ontbrak echter niets:)
Pluspunten
Het kunnen leveren van een enkel exemplaar terwijl de uitgever in feite in 5-voud aanlevert. Klasse!
Pluspunten
- snelle levertijd - Goede en Veel boeken - Alle informatie is begrijpbaar
Verbeterpunten- niks :)
Ik zou het kandig vinden als er ook een aantal bladzijdes zijn die je kunt inkijken!
Pluspunten
Duidelijk op de site wat jullie hebben
VerbeterpuntenEen boek in kunnen kijken zou ook handig zijn
Pluspunten
uitgebreid aanbod
Verbeterpuntenduidelijkere beschrijving bij kennisniveau kind
Pluspunten
snelle levering, uitgebreid assortiment
Pluspunten
Hele snelle reactie! Hele snelle levering!
Pluspunten
Werkboeken per stuk te bestellen. Snelle levering. Goede communicatie als er een product niet op voorraad is.
Productinformatie mag soms uitgebreider.
19 Waarderweg
Haarlem 2031 BN
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.