Pluspunten
snelle terug koppeling, ik had gedacht vanwege dat het weekend was dat ik op maandag antwoord zou krijgen maar dat kreeg ik in het weekend. Een eerlijk antwoord en een goede en snelle levering.
sneller levertijd en beter controle van de boeken
Geachte familie Kragic, Dank u voor de beoordeling. Graag verbeteren wij onze dienstverlening. Zou u aan kunnen geven wat wij beter hadden moeten controleren? Dan kunnen wij dat wellicht toepassen in onze bedrijfsvoering. Wegens drukte op onze website en drukte bij onze leveranciers was de levertijd de afgelopen twee weken af en toe langer dan gemiddeld. Excuses voor het ondervonden ongemak. Mocht u nog vragen en of opmerkingen hebben, dan kunt u ons bellen of mailen. Met vriendelijke groet, Myrthe Alderding Schoolboekenthuis.nl [email protected] 0205890970
Pluspunten
Ik vind het prettig dat je tussendoor nog even iets aan kunt passen in een bestelling. Het wordt steeds goed afgehandeld.
De levering van een werkschrift duurde meer dan een week zonder opgave van reden.
Pluspunten
Overzichtelijke website, snelle en betrouwbare levering
VerbeterpuntenInzage exemplaar van de boeken zou handig zijn
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
Voortreffelijke klantenservice en contact. Zeer betrouwbaar en goed bereikbaar. Ik heb hier vaker meerdere producten besteld.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
De snelheid
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Netjes geleverd, na een fout in de bestelling snel recht gezet via de mail.
Verbeterpunten- Bij aanschaf van een set boeken van te voren vermelden dat een bepaald deel momenteel niet beschikbaar is in plaats van achteraf.
Pluspunten
Klantvriendelijk. Komen afspraken na
VerbeterpuntenBoeken allemaal voorzien van nieuwe AVI indeling
19 Waarderweg
Haarlem 2031 BN
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.