Goede en snelle levering.

Zoals je mag verwachten!

Snel! Goed verpakt!

Een verrassend cadeautje

Bestellen ging gemakkelijk. De schriftelijke waren snel verzonden en kregen we keurig in cadeaupapier verpakt binnen.

Had de boeken snel binnen en ze waren ook ontzettend leuk ingepakt!

snelle aflevering

goede conditie en snelle aflevering

Bestelling snel en netjes verwerkt !

Het boek is, zonder extra kosten, netjes verpakt in cadeaupapier geleverd. Hartelijk dank en tot een volgende keer...

Snelle afhandeling & bezorging!

Het pakketje was ingepakt als een cadeautje, erg leuk! Zeer snelle levering.

Top service!

Had een boekje dubbel besteld en eentje uit de serie niet, werd hierover gelijk gebeld en het pakket werd compleet gemaakt. Vrijdag besteld en zaterdag al in huis, super!

Excellent!

Makkelijk boeken zoeken op de website en Snelle bezorging

heel fijne online-winkel!

Fijn dat alle werkboeken per stuk verkrijgbaar zijn, en niet per 5 stuks, zoals bij de uitgeverijen. Supersnelle bezorging! Website zou voor een webwinkel wat toegankelijker mogen zijn.

De beste site

De beste site op het gebied van kwaliteitsboeken, snelle levering en uitstekende service

heel snel geleveerd. bedankt

goede kwaliteit

Heel tevreden

Heel tevreden. Alles was op tijd bezorgd.

Snel verzending volgende dag zijn binnen

Snel en goed geleverd. Website overzichtelijk

Wij hebben het pakket in twee keer gekregen, leuk verpakt en we gaan er vast fijn mee aan de slag! Goede service.

Absoluut tevreden!

Prima contact, leuk om schoolboekjes in cadeaupapier te ontvangen! Humor!!!

Super snel

Ik heb op vrijdag in de namiddag een bestelling geplaatst. Zaterdagochtend werd de bestelling geleverd. Geweldige service!

Als zij denken dat je een vergissing hebt gemaakt, tijdens het bestellen, word je gebeld. Als dit inderdaad het geval is corrigeren zij je bestelling.

Snel thuisbezorgd en goed verpakt.

Klanten worden eerlijk behandeld en de bestelling wordt op tijd geleverd, behalve op feestdagen duurt het langer.

Altijd snelle levering

Duidelijke website, altijd snelle levering

Korte teksten zijn een goede oefening.

Dankzij de korte teksten is het voor kinderen overzichtelijk.

Uitstekend!

Snelle levering, altijd mooi verpakt!

Snelle, goed verzorgde levering

Een bedrijf waar ik met plezier mijn materialen bestel!

Goede servic

Snel geleverd, volgens afspraak.

Waarderweg 19

2031 BN Haarlem

085 401 01 50

Over SchoolboekenThuis.nl

SchoolboekenThuis.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op het aanbieden van schoolboeken en studiematerialen voor middelbare scholen, MBO, HBO en universiteiten. Het assortiment omvat zowel nieuwe als tweedehands boeken, lesmaterialen, en studieboeken voor diverse vakken en opleidingen. SchoolboekenThuis.nl biedt studenten een gebruiksvriendelijke manier om snel de benodigde boeken te bestellen tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid en snelle levering.