Pluspunten
Staan altijd open voor telefonische adviezen en bij ruilingen wordt niet moeilijk gedaan en in vertrouwen gewerkt
VerbeterpuntenHeb meerdere malen een negatieve ervaring met dhl
Pluspunten
Goede en duidelijke webwinkel, productkennis en snelle levering.
Verbeterpuntenéén magento backend gebruiken voor meerdere domeinnamen zodat de productprijzen gelijk aan elkaar zijn.
Pluspunten
E-mailverkeer vrij snel!
VerbeterpuntenKlanten op de hoogte houden van de levertijd.
beste André, dank voor je review. De V6 onderdelen moesten uit delen van Europa en de VS komen, neemt extra tijd in beslag. ik wens u veel vaarplezier met de weer als nieuwe V6, Met vriendelijke groet Robert Poort
Pluspunten
Had storing aan koelsysteem van mijn VolvoPenta. Dhr. Poort, gebeld, hij nam de tijd om te luisteren naar het storingsverhaal en mee te denken over oorzaak en oplossing. Toen ik er zelf uiteindelijk toch niet uitkwam is hij ter plaatse gekomen en heeft de storing in een mum van tijd verholpen. Snelle en soepele afwikkeling.
VerbeterpuntenIk vind het starttarief voor hulp bij storing (€150 voor eerste uur) hoog.
Heer Wijs dank voor uw beoordeling. Kwaliteit kost geld, 1e uur op locatie werken in Amsterdam kost 150,- inclusief btw. U heeft vooruit betaald, dank voor het vertrouwen overigens, pinnen kan ook. Bijna altijd los ik de storing binnen het uur op en kan de klant weer verder varen. Veel vaar plezier, Met vriendelijke groet, Robert Poort
Pluspunten
Om 14u30 besteld en de volgende dag om 13u geleverd in Belgie! Perfect!
Pluspunten
Snelle levering, ook in België
Pluspunten
Vakkundige onderhoudsbeurt laten uitvoeren aan onze Bukh DV36 met originele Bukh onderdelen. Daarnaast een zeer gemakkelijke afwikkeling met betaling en digitale factuur. Kortom: zeer tevreden!
Pluspunten
De service is top , en je kan altijd bij ze terecht voor advies
Pluspunten
Heldere website en afrekenproces
VerbeterpuntenBestelling kwam een dagje later dan op de website stond vermeld
Pluspunten
Snel geleverd voor een uitstekende prijs.
VerbeterpuntenVerpakt in een bubbeltjes envelop. Bij mij goed aangekomen maar ik zou t iets beter verpakken om mogelijke problemen te voorkomen.
Pluspunten
super snel en originele stukken dank u
Zelf kreeg ik geen mail van order bevesteging en kon ook niet meer inloggen.
Pluspunten
Easy website to shop. Reasonable prices Reliable
VerbeterpuntenNo automatic email to inform about approximative delivery time
Pluspunten
Gewoon goed assortiment en snel geleverd
Pluspunten
Top services, snelle levering en altijd telefonisch bereikbaar voor advies
Betaalmethodes zijn te beperkt, bankcontact of kredietkaart implementeren zou zeer fijn zijn en de levertijd sterk verbeteren.
Oude Molenmeent 10 D
1231 BD Loosdrecht
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Mercruiser-onderdelen.com is een Nederlandse online specialist in onderdelen en accessoires voor MerCruiser-buitenboordmotoren en binnenboordmotoren. Het assortiment omvat motoronderdelen, accessoires voor het koelsysteem, aandrijving, onderhoudsmaterialen en tools. Mercruiser-onderdelen.com richt zich op het bieden van hoogwaardige producten voor zowel professionele monteurs als particuliere eigenaren van MerCruiser-motoren, met een focus op snelle levering, kwaliteit en deskundig advies.