Pluspunten
Communiceren met WhatsApp. Snelle levering.
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering Duidelijke website
VerbeterpuntenGeen
Probeer meer info te verstrekken qua levertijd of verwachte levertijd.
Pluspunten
Bestelling conform afspraak geleverd. (na informatief telefoontje m.b.t. de status van de bestelling ) Prima.
Pluspunten
Pluspunten
Super service en altijd snelle reacties.
Pluspunten
Bij telefonische ondersteuning goede oplossingen en nazorg.
Pluspunten
Fantastische service, Super vakkennis en snelle levering
Pluspunten
snelle en correcte levering. En een technisch vraagje aan Robert is nooit te veel zeer behulpzaam. Top winkel
Pluspunten
Je kunt altijd bellen of appen voor informatie, echt top!
Pluspunten
Netjes verpakt
VerbeterpuntenTrack and trace meegeven in.mail dag voor levering
Pluspunten
prima service
Pluspunten
duidelijk per categorie de juiste producten
Verbeterpuntenals men een alternatief afleveradres invult graag daar dan ook heen sturen.
Pluspunten
Snel en betrouwbaar
VerbeterpuntenGeen
Oude Molenmeent 10 D
1231 BD Loosdrecht
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Mercruiser-onderdelen.com is een Nederlandse online specialist in onderdelen en accessoires voor MerCruiser-buitenboordmotoren en binnenboordmotoren. Het assortiment omvat motoronderdelen, accessoires voor het koelsysteem, aandrijving, onderhoudsmaterialen en tools. Mercruiser-onderdelen.com richt zich op het bieden van hoogwaardige producten voor zowel professionele monteurs als particuliere eigenaren van MerCruiser-motoren, met een focus op snelle levering, kwaliteit en deskundig advies.