Behulpzame verkoper, manco snel opgelost en snel geleverd - aanrader

Op zoek naar spulletjes om mijn boot weer klaar te maken voor de zomer kwam ik bij mercruiser-onderdelen.com. Dit bleek onderdeel te zijn van Poort Watersport in Loosdrecht. Na kundig te zijn geholpen op de chat direct een bestelling geplaatst, welke zeer snel werd geleverd. Er ontbrak 1 product, maar dat was met één telefoontje en bevestigende e-mail opgelost, waarna het product de dag erna alsnog werd nageleverd. Zeer fijne service en echt een aanrader.

Behulpzaam en snelle levering...gewoon zoals het hoort te zijn.

Als wij bestellen bij Poort dan zijn ze behulpzaam en doen goed advies geven ..helemaal super.

Snelle en goede service

Zeer vlotte levering

Vlotte levering en groot assortiment onderdelen

Ersatzteile und Lieferung Top!

Gute Beratung, schneller problemloser Online-Einkauf, kurze Lieferzeit. Keinerlei Beanstandungen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede ervaring

Netjes en snel geleverd

Topper die Robert!

Al jaren lang kan ik voor onderdelen terecht bij Mercruiser onderdelen. Als je een vraag hebt, krijg je vrijwel direct een antwoord. Eigenaar Robert is daarin ook erg vriendelijk en zal je altijd proberen te helpen. Absolute aanrader!

Alles bestens?

Schnelle Lieferung, alles top

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Helemaal super

Ik heb een setje anodes besteld ,en de volgende dag in huis. Alles past ook nog ,dus ik ben een tevreden klant. Tot de volgende bestelling.

Alles was OK

Alles was OK

Snelle levering, Top bedrijf !!

Zeer tevreden over mijn bestelling , keurig ingepakt en ook zie ik dat deze bedrijf niet alleen onderdelen verkoopt, zijn ook bootmonteurs ! Top bedrijf tot de volgende . Mvg Ben .

prima geholpen en alles klopt

alles klopt en goeie prijs

mijn ervaring in een zin

mijn ervaring omschrijf ik als goed.

Zeer goede service en snel geleverd. Goed en vakkundig advies

Mooie site met de juiste onderdelen die ik zoek

Makkelijk zoeken op de site en goede en snelle afhandeling. Ga zo door.

Behulpzaam

Keurig geattendeerd op mijn eigen bestel fout. Geholpen om de juiste onderdelen te vinden.

Prima goede levering

Snelle en goede levering

Goed en snelle levering .

Snelle levering orginele onderdelen.

Erg behulpzaam bij vragen!

Heldere antwoorden op de vragen die we hadden.

Keurig geholpen neemt de tijd en snelle afwikkeling

'Top service'

Altijd behulpzaam als ik vragen heb. Mvg Nick

kennis vandalen

doen alle moeite om je te helpen zeer goede service

Snel geleverd topp

in goede orde ontvangen

Door miscommunicatie eerst een slechte review geschreven. Het is waarschijnlijk beter om een review te vragen nadat de order is bezorgd.

Oude Molenmeent 10 D

1231 BD Loosdrecht

Over mercruiser-onderdelen.com

Mercruiser-onderdelen.com is een Nederlandse online specialist in onderdelen en accessoires voor MerCruiser-buitenboordmotoren en binnenboordmotoren. Het assortiment omvat motoronderdelen, accessoires voor het koelsysteem, aandrijving, onderhoudsmaterialen en tools. Mercruiser-onderdelen.com richt zich op het bieden van hoogwaardige producten voor zowel professionele monteurs als particuliere eigenaren van MerCruiser-motoren, met een focus op snelle levering, kwaliteit en deskundig advies.