Pluspunten

Snelle reactie bij niet kunnen leveren van een produkt

Pluspunten

Mooie kwaliteit katoen, prachtige kleuren..precies wat ik zocht! Prijs/kwaliteit is goed.

Misschien gratis verzenden?

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Toppie!

Er zijn wat aandacht punten betreft verpakking. Bolletjes waren gewoon in een doos gegooid. Er waren 2 variaties wol: een zwarte en een pluizige wol. Vervolgens zit nu de zwarte wol onder de pluisjes. Dat is niet de bedoeling. Ten minste een soort wol moeste wel in een papier zak gelegt worden. Papier is recyclable.

Pluspunten

Snelle levering, keurig verpakt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ik werd telefonisch op de hoogte gebracht dat iets in vertraging was ivm de levering, dit apprecieer ik!

Pluspunten

Grote collectie vakbekwame vriendelijke mensen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie via de mail en vervolgens snelle levering van de bestelde producten!

In de mail die ik kreeg stond dat de website een langere levertijd aangaf voor één van de producten. Echter, er stond dat het product op voorraad was. Uiteindelijk was de levering ook binnen het beloofde aantal werkdagen. Door de mail even op het verkeerde been gezet...

Pluspunten

Duidelijke webshop, snelle levering, antwoord bij vragen. Wat een fijne wol-leverancier.

Pluspunten

Grote keus en snelle levering

Pluspunten

Snelle levering en gezellig verpakt!

Pluspunten

Prima snelle afhandeling en ook snel binnen gekregen

Geen idee, ik hoefde geen verzendkosten te betalen maar die zijn vrij hoog terwijl je wol zo plat kan maken

Pluspunten

Fijne winkel. Groot assortment Beatelling was Snel geleverd Mooi acryl ook al is de Kleur Anders Dan de website.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

duidelijke informatie over levering, ik was blij met de actie met een lager bedrag voor kosteloze verzending. De keuze is reuze, website werkt heel prettig verder qua navigeren.

de kleuren van de wol zien er op mijn telefoon en laptop verschillend uit. Ik heb gespeeld met het feller zetten van beiden schermen, desondanks grote verschillen. Het was hierdoor de vraag hoe de bolletjes wol er in het echt uit zouden zien. Helaas was ik over meer dan de helft van de bestelde bolletjes wol teleurgesteld toen ik de levering ontvang. Want de kleuren waren niet zoals ik ze digitaal had gezien. Dit resulteert dan ook erin dat ik verwacht dat ik in de toekomst eerder voor een winkel zal kiezen dan online bestellen. Dat ik zo teleurgesteld ben over de kleuren vind ik erg jammer, want de site is super professioneel en het werkt prettig om via deze site te bestellen (in vergelijking tot andere aanbieders).. Misschien kunnen jullie aangeven op welke lichtstand je jouw telefoon of laptop moet zetten om de meest realistische kleur te zien..

Pluspunten

Great selection of products, quick shipping. Recommended.

Pluspunten

Netjes ingepakt en snelle levering.

Pluspunten

Snelle afhandeling van de bestelling. Terwijl bij de bestelling stond dat het even kon duren omdat het pakket niet op voorraad was. Goede, vriendelijke service en heel oplossingsgericht, top!

Pluspunten

Super service.

Pluspunten

De bestelling werd snel verwerkt en bezorgd

Pluspunten

Veel keuze. Snelle levering

Meer soorten haaknaalden en accessoires.

Pluspunten

Super snel en perfect in de uitvoering van de bestelling Ook nog gratis verzendkosten in het weekend gekregen! Super

Pluspunten

snelle goede levering

Pluspunten

Snelle service en levering

Pluspunten

Absoluut een aanrader!

Doornepol 5

5301 LV Zaltbommel