Pluspunten

Overzichtelijke site, keurige levering en als het op voorraad is ook een snelle levering. Je krijgt keurig een mail wanneer het pakket verzonden is incl, track and trace. Kortom een zeer goed bedrijf.

Eigenlijk niets, want ons pakket had vertraging en als je dan belt wordt je ook weer allervriendelijkst geholpen.

Pluspunten

Pluspunten

ontzettend mooie by Claire wol, snelle levering. superkwaliteit

Pluspunten

Snel geleverd.

Pluspunten

Snelle verwerking van de bestelling. Uitgebreid assortiment.

Pluspunten

Degelijk verpakt , mooie materialen, vriendelijke informatie

Wanneer één product uit de bestellijst nog niet voorradig is en het pakket daardoor vertraging oploopt, graag even een mailtje , dat vermijdt onnodig thuisblijven

controle inhoud voorverpakte rondbreinaalden

Pluspunten

Goede service en alles was netjes verpakt. Website is ook erg overzichtelijk. Je wordt ook goed op de hoogte gehouden over het verloop van je bestelling.

Pluspunten

Pluspunten

Goede service! Ik belde en mailde met vragen en kreeg veel en duidelijke informatie. Ze verstaan hun vak en weten veel van werken met wol!

Pluspunten

Alles prima verlopen. Ik werd zelfs telefonisch gecontacteerd om te melden dat er 2 verschillende loten waren van 1 kleur katoen. Dit was geen probleem en heb dan mijn bestelling goed ontvangen.

Pluspunten

Goede levering, netjes verpakt.

Bij afronden van de bestelling veranderd je bestelling af en toe vanzelf, dit moet je dan even aanpassen en dan gaat het goed.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke website.

Ik weet geen verbeterpunten

Pluspunten

Snelle levering, goede klantenservice

Pluspunten

Snelle levering van de bestellingen in het afgelopen jaar. Prima service en kwaliteit dus ik kom hier vaker terug.

Pluspunten

Snelle levering. Goed op de hoogte gehouden over verloop van de bestelling. Heel groot assortiment. Mooie website.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Veel keuze in garen en benodigdheden

Betere informatie omtrent levering. Er is gezegd levering week 2. Uiteindelijk is zending einde week 3 toegekomen

Pluspunten

De enige website waar ik de wol nog kon vinden voor mijn project. Simpel en snel besteld en ook snel geleverd.

Pluspunten

een en al LOF, goed geholpen door de kleur keuze te bepalen, voor een sjaal. Het persoonlijke briefje . De leuke video`s. Snelle levering. Top bedrijf.

Geen.

Pluspunten

Prima en snelle service

Doornepol 5

5301 LV Zaltbommel