Pluspunten

Nog nooit zoveel soorten brei- en haakgarens gezien. Schittterend.

Dichter bij Diemen een winkel openen.

Pluspunten

Snelle service Heel goed verpakt En waar voor je geld

Pluspunten

De spullen die je besteld zijn keurig verpakt en komen op tijd. Pas had ik katoen besteld maar te kort, mailtje gestuurd en gevraagd of ze de zelfde nog hadden. En gelukkig....ze hadden ze nog. Geweldige service moest even bellen naar een gratis nummer voor de verfbad. En vandaag hoop ik ze binnen te krijgen. Van mijn krijgen ze een tien voor de service.

Nee geen tips of verbeteringspunten, ik zou zeggen ga zo door en jullie krijgen veel tevreden klanten.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering Snelle terugbetaling van niet te leveren goederen.

Pluspunten

Een hele goede communicatie en lage verzendkosten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en nette bezorging

Toegankelijker retourbeleid.

Pluspunten

Doet wat het zegt, en heel snel!

Geen, gewoon top!

Pluspunten

Ook als de levering van een product vertraging oploopt, word je keurig op de hoogte gehouden.

Pluspunten

Snelle, correcte service

Pluspunten

Duidelijkheid

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie producten, duidelijke en gebruiksvriendelijke site. Informatieve nieuwsbrieven. Geregeld leuke aanbiedingen.

Het zou mooi zijn al het aanbod nog wat meer bijzondere merken zou omvatten (meer zoals Mandos del Uruguay en Knit Collage). Verder had ik nu een bestelling die zeker 2x de waarde voor portvrije verzending vertegenwoordigde. De bestelling bestond uit 1 haakpakket (even niet voorradig, was bij mij bekend) en twee bollen wol (wel voorradig, ruim duurder dan het pakket) Toch moest ik wachten tot de hele zending compleet was. En dit zonder enige communicatie... als ik vooraf had geweten dat dit de gehanteerde werkwijze is had ik de zending zelf gesplitst. Is een echt verbeterpunt voor Wolplein. Want toen na dagen wachten mij duidelijk werd dat de op voorraad zijnde artikelen werden 'vastgehouden' heb ik echt overwogen om nooit meer iets op Wolplein te bestellen... Maar eenmaal geleverd was de Knit Collage zo mooi dat ik deze overweging overboord heb gegooid. Want ik wil in de toekomst nog graag bijzondere wol aanschaffen. Ik heb bewust een onvoldoende ervaring gegeven om de verbetering in service in beeld te laten komen. Ik heb vaker gebruik gemaakt van Wolplein: mijn overal ervaring is zeker 4 sterren waard.

Pluspunten

Ik had een vraagje en ze hebben onmiddellijk geantwoord en de oplossing gegeven ! Veel keuze !

Weet niet wat er fout gegaan is maar blijkbaar was mijn leveringsadres bij het bedrijf niet hetzelfde als op mijn account ! Zending is toch goed toegekomen . Ze hebben gevraagd naar welk adres het de volgende keer moet gestuurd worden ! Ze volgen het onmiddellijk op . Goed hé!

Pluspunten

Snelle levering. Ruim assortiment. Leuke aanbiedingen. Goede service.

Pluspunten

Snelle levering perfect verpakt

Pluspunten

Pluspunten

Snel en netjes geleverd

Veel katoen en wol blijven verkopen

Pluspunten

goed verpakt , zag er verzorgd uit. Er was een bolletje niet mee geleverd . Werd keurig na geleverd .Helemaal top.

Doornepol 5

5301 LV Zaltbommel