2 sterren: slechter dan verwacht
Pluspunten
Mooie producten, duidelijke en gebruiksvriendelijke site. Informatieve nieuwsbrieven. Geregeld leuke aanbiedingen.
VerbeterpuntenHet zou mooi zijn al het aanbod nog wat meer bijzondere merken zou omvatten (meer zoals Mandos del Uruguay en Knit Collage). Verder had ik nu een bestelling die zeker 2x de waarde voor portvrije verzending vertegenwoordigde. De bestelling bestond uit 1 haakpakket (even niet voorradig, was bij mij bekend) en twee bollen wol (wel voorradig, ruim duurder dan het pakket) Toch moest ik wachten tot de hele zending compleet was. En dit zonder enige communicatie... als ik vooraf had geweten dat dit de gehanteerde werkwijze is had ik de zending zelf gesplitst. Is een echt verbeterpunt voor Wolplein. Want toen na dagen wachten mij duidelijk werd dat de op voorraad zijnde artikelen werden 'vastgehouden' heb ik echt overwogen om nooit meer iets op Wolplein te bestellen... Maar eenmaal geleverd was de Knit Collage zo mooi dat ik deze overweging overboord heb gegooid. Want ik wil in de toekomst nog graag bijzondere wol aanschaffen. Ik heb bewust een onvoldoende ervaring gegeven om de verbetering in service in beeld te laten komen. Ik heb vaker gebruik gemaakt van Wolplein: mijn overal ervaring is zeker 4 sterren waard.