Wol is prima, echter de klantenservice liet enorm te wensen over
Op 19 april wol besteld wat op voorraad was volgens de webshop om mee te nemen op 8 mei tijdens een weekendje weg. Op 24 april een mail gestuurd omdat mijn bestelling op "in verwerking" bleef staan, geen reactie gehad. Vervolgens krijg ik op 30 april een nieuwsbrief binnen, hierop gereageerd met de vraag waar mijn bestelling blijft, dat ik het heel vervelend vind dat ik gewoon niets hoor en dat ze niet bereikbaar zijn vanwege een verhuizing, maar wel de tijd nemen om er een nieuwsbrief uit te gooien.
Vervolgens krijg ik op 1 mei een mailtje dat ze net mijn bestelling hadden bekeken (12 dagen later??) en dat er 1 kleur in het externe magazijn ligt en het nog wel anderhalve week kon duren voordat ze dat hadden. Aangegeven dat ik het toch wil omdat ik de rest van de kleuren daarop had uitgekozen. Uiteindelijk is het pakket op 7 mei ontvangen. Ik snap dat er op het moment veel drukte is vanwege de Corona, daar heb ik alle begrip voor. Maar op de mail werd niet gereageerd en bellen was niet mogelijk ivm verhuizing, pas in de laatste week verscheen op de site dat het verzenden mogelijk 1,5 week kon duren (bij mij dus 3 weken). Dat vind ik heel slecht. Betere service mag je toch wel verwachten?