Top service.

Supersnelle levering! Maandag middag besteld en vandaag (donderdag) aangekomen in Engeland. Mooi verpakt en blij met deze top service!

Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webshop.

Ik had in tegenstelling tot bij sommige andere handwerk webshops weinig moeite om de juiste soort garen uit te kiezen. Alle belangrijke informatie over naalddikte en materiaalsoorten staat overzichtelijk op de pagina's en er zijn duidelijke foto's beschikbaar van alle kleuren waardoor je goed kunt vergelijken en de beste kleuren voor je project kunt uitkiezen. Ook de levering verliep vlot en zonder problemen. Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling.

Vooral erg lang wachten en geen communicatie

Op 20 april plaatste ik een bestelling bij Wolplein. Op dat moment stond er op de website vermeld bezorging binnen twee werkdagen. Bij het afrekenen bleek echter dat er sprake was van drukte, waardoor verzending langer zou kunnen duren. Ik ging op dat moment uit van een vertraging van enkele dagen. Na ruim een week later niets meer vernomen te hebben en ook het pakketje niet te hebben ontvangen wilde ik graag contact opnemen om navraag te doen. Bij de contactinformatie wordt echter vermeld dat ze niet telefonisch bereikbaar zijn in verband met een verhuizing en dat de levertijd inmiddels 1,5 week is. Nog steeds geen pakketje ontvangen schrijf ik op 30 april een mail waarin ik vraag om duidelijkheid bij mijn bestelling. Hierop komt geen reactie. Daarom stuur ik op 3 mei een klacht, ook hier wordt niet op gereageerd. Kortom geen communicatie mogelijk en ontzettend lang wachten Het had fijn geweest wanneer ik door Wolplein op de hoogte was gesteld van de vertraging en drukte in plaats van dat ik dit zelf moest ontdekken op de contactpagina van uw website. Er kan natuurlijk altijd wat tussenkomen door drukt, maar ik vind het niet kunnen dat de levertijd van mijn bestelling erg vertraagd is en dat ik hierbij niets hoor en ook geen contact kan krijgen. Het pakketje komt uiteindelijk op 7 mei bezorgd met een sorry kaartje en een code voor 10% korting op een volgende bestelling. Deze volgende bestelling zal er voorlopig niet komen, ik ga opzoek naar een andere winkel

geen communicatie mogelijk

besteld-geen levering-geen reactie

Zondagavond bestelling Durable Macramé gedaan voor de pannenlappen. Patroon kon ik meteen downloaden en garen had ik woensdagmiddag, netjes verpakt al thuis. Vanwege corona kon het 3 tot 5 werkdagen duren, viel dus enorm mee.

was goed, nu bar slechte service

op 26 april bestelling gedaan en betaald. levering zou binnen 2 dagen zijn. nu is het 13 mei en heb nog steeds niks ontvangen. Er wordt niet gereageerd op mails, telefonisch onbereikbaar. Vraag me af of het bedrijf nog wel bestaat.!

Wol is prima, echter de klantenservice liet enorm te wensen over

Op 19 april wol besteld wat op voorraad was volgens de webshop om mee te nemen op 8 mei tijdens een weekendje weg. Op 24 april een mail gestuurd omdat mijn bestelling op "in verwerking" bleef staan, geen reactie gehad. Vervolgens krijg ik op 30 april een nieuwsbrief binnen, hierop gereageerd met de vraag waar mijn bestelling blijft, dat ik het heel vervelend vind dat ik gewoon niets hoor en dat ze niet bereikbaar zijn vanwege een verhuizing, maar wel de tijd nemen om er een nieuwsbrief uit te gooien. Vervolgens krijg ik op 1 mei een mailtje dat ze net mijn bestelling hadden bekeken (12 dagen later??) en dat er 1 kleur in het externe magazijn ligt en het nog wel anderhalve week kon duren voordat ze dat hadden. Aangegeven dat ik het toch wil omdat ik de rest van de kleuren daarop had uitgekozen. Uiteindelijk is het pakket op 7 mei ontvangen. Ik snap dat er op het moment veel drukte is vanwege de Corona, daar heb ik alle begrip voor. Maar op de mail werd niet gereageerd en bellen was niet mogelijk ivm verhuizing, pas in de laatste week verscheen op de site dat het verzenden mogelijk 1,5 week kon duren (bij mij dus 3 weken). Dat vind ik heel slecht. Betere service mag je toch wel verwachten?

Goede service!

Bestelling geplaatst, netjes bericht dat het wat langer kon duren maar lag toch binnen enkele dagen in de bus!

Snelle en goede levering

Goede omschrijving van artikel, snel verzonden en goed verpakt.

Niet tevreden

Een maand geleden heb ik mijn eerste bestelling geplaatst. Uiteraard heb ik alle begrip voor enige vertraging door de Corona situatie (en verhuizing). Maar ik heb na 3 weken een mail gestuurd met de vraag of er niet iets anders is misgegaan. Daar wordt niet op gereageerd. Telefonisch zijn ze ook niet te bereiken. We zijn nu 4 weken verder, ik heb nog niets ontvangen en ik heb ook nog geen reactie gehad op mijn e-mail. Ik heb nu mijn bestelling geannuleerd maar het is nog maar de vraag of hier wel op wordt gereageerd. Erg jammer.

Slecht geïnformeerd

Het bleek dat het bedrijf in een verhuizing zat en daardoor slecht kon leveren. Dit had duidelijk gecommuniceerd moeten worden bijvoorbeeld in de orderbevestiging. Het heeft 2 weken geduurd voor een bestelling die was ingezet als vakantieproject. De levering vond plaats op de laatste vakantiedag.

Redelijk goede ervaring met wol plein.

Bestellen verliep vlot, vervolgens erg lang moeten wachten op het pakket, reageren op de mail gebeurt niet. Pakket zag er gelukkig wel goed uit.

Veel pech gehad

4 mei besteld . 18 mei maar een gebeld. Had 12 mei berich tot vangen pakketje verstuurd,maar post n.l melde geen zending ontvangen . Na het telefoontje van gisteren is er gelijk een bol wol verzonden ,en die heb ik nu 19 Mei ontvangen . Dus uiteindelijk wel goed gekomen .

Goede ervaring

Ik ben zeer tevreden met het breigaren dat ik hier besteld heb.

Goed!

Mijn pack is op tijd aangekomen. Blij met mijn sjaal materiaal

Mooie wol langzame levering

op de site staat binnen 2 dagen in huis. Na betaling kun je (pas) zien dat er vertraging is door een verhuizing en door drukte bij de post. Ondanks dat toch een 2e keer besteld. Zien hoe lang dit duurt.

Fijne wol, redelijk snelle verzending ook in corona tijd!

Totaal tevreden

Snel geleverd, alles goed.

Snel en goed

Mooie prijs kwaliteit en snelle levering

Alles was prima geregeld

zowel bestellen als de levering waren snel en makkelijk.

Prima!!!

Vaak zie je online dat kleuren niet overeen komen met de werkelijkheid. Maar bij Wolplein voldoet het goed aan de verwachtingen.

Slechte communicatie

Toen ik mijn bestelling deed, voor een behoorlijk bedrag, stond er nog overal op de website en in het bevestigende mailtje dat ik binnen 2 werkdagen mijn producten thuis kon verwachten. Geld was van mijn rekening afgeschreven, maar een ruime week later nog niets ontvangen. Vervolgens kreeg ik een mail dat door de verhuizing en Corona drukte de verzending later plaats zou vinden (op de site staat nu dat het minimaal 1,5 week duurt). Ruim twee weken na mijn bestelling kreeg ik bericht dat mijn pakket onderweg was. Die heb ik inderdaad ontvangen, echter was dit slechts de helft van mijn bestelling. Zet dat er dan bij!! Ik heb meteen een mail gestuurd, want bellen kan niet meer. Op het antwoord op die mail wacht ik nu ook al bijna 2 weken (een automatisch antwoord dat mijn mail beantwoord zal worden heb ik niets). Ik wil best geloven dat jullie het heel druk hebben, maar op dit moment voel ik mij bestolen. Waar blijft de rest van mijn bestelling? Ik heb er al meer dan een maand geleden voor betaald!

Teleurstellend

Bijna een maand geleden heb ik een bestelling geplaatst. Na een week was er nog niets binnen, het was onduidelijk dat er verhuisd werd, dat was ook niet helder op de website aangegeven. Na een belletje kreeg ik een eerste levering. Met alle begrip voor langere wachttijden ivm een verhuizing en Corona, ben ik teleurgesteld dat ik inmiddels bijna een maand later, nog steeds op de tweede levering moet wachten en een reactie na het sturen van een email, de communicatie verder uitblijft.

ik ben zeer tevreden

ik ben zeer tevreden

Goede service!

Ondanks dat het pakketje iets later ontvangen was ben ik blij met de producten en de kwaliteit daarvan. Ter compensatie van de late levering een korting gekregen voor mijn volgende bestelling, netjes!

Doornepol 5

5301 LV Zaltbommel