Prima producten, gebrekkige communicatie

Hele mooie wol en een groot aanbod, heel tevreden! De levering duurde deze keer een stuk langer, wat op zich geen probleem is, maar hierover werd helemaal niet gecommuniceerd. Ik zou verwachten dat je als klant geïnformeerd wordt via e-mail als je bestelling met bijna twee weken vertraagd is. Jammer! Al zat er wel een kortingskaartje voor de volgende bestelling bij ter compensatie voor het wachten. Maar mijn eerdere bestelling werd wel snel geleverd en toen was alles prima, dus ik zou zeker weer bij Wolplein bestellen.

Mooie katoen, maar langdradige communicatie via mail.

Prachtig katoen geleverd. Stond bij dat het later kwam, dat is niet erg. Het contact via de mail was heel langdradig. Ik had het idee dat er niet goed gelezen werd waardoor ik nog wel eens een verduidelijkingsmail moest sturen wat ook weer vaak lang duurde voordat ik reactie had.

slecht

7 april besteld nog niet ontvangen! wordt niet gereageerd op mijn mails dus ronduit slect

Prima !

Zelfs een kortingskaart erbij omdat de levering wat langer duurde. Zeer tevreden ook over het product zelf!

Altijd zeer tevreden behalve laatste levering

Ik ben altijd heel tevreden geweest van de bestelling,vlug en verzorgd. Nu met de laatste bestelling heb ik 3 weken moeten wachten zelf mail moeten sturen, telefonisch niet bereikbaar .Dit kan niet. Heb nu opnieuw een bestelling geplaatst , hopelijk komt die nu vlug aan zoals zoveel keer voor jullie verhuis. Klanten daarover informeren, is een must...ben benieuwd!

Perfecte levering.

Keurig op tijd, alles netjes verpakt

Keurig verzorgd. Het garen is prachtig. Ben er heel blij mee. Bedankt!

Heel aangename klanten ervaring!

Het aanbod is zo ruim dat het moeilijk kiezen was, maar het helpt dat de site overzichtelijk en erg duidelijk is. Dat is ook zo wat betreft de communicatie na bestelling. Tot en met het pakketje zelf was alles tot in de pintjes verzorgd! Ik voelde me verwend toen ik het pakketje opende. Zo blij met het haakpakket en toebehoren die ik koos... Heel aangename eerste kennismaking en top ervaring als klant!

Slechte communicatie

Het was fijn geweest als de informatie over verhuizing vooraf gemeld was tijdens bestellen. Kan dan zelf de keus maken of ik 1 1/2 week wil wachten. Ik lees het nu pas achteraf als ik al besteld en betaald heb. Jammer!

Heel slecht

Ik zie op de site dat ik niet de enige ben met klacht. Ik wacht inmiddels 3WEKEN. Zo niet verwacht van Wolplein. Neem een paar mensen aan om de telefoon te beantwoorden. Dat bandje kan echt niet meer.😤

slechte communicatie

Normaal gesproken heb ik mijn bestelling binnen een week wel binnen. Helaas wacht ik nu al bijna 3 weken en weet ik nog steeds niet wanneer ik het mag verwachten. Helaas ook gezien dat mijn deken niet meer op voorraad is.. en nu? Status update zou fijn zijn. Ik snap dat het hectisch is, maar als jullie gaan verhuizen meld je dat toch ruim van de voren?? Had ik dat geweten had ik niet besteld. aanbevelen.. nu niet, anders wel.

Mooie wol. Kwam snel

Keurig verpakt en snel thuis.

bijna perfect.

uitstekend geholpen aan de telefoon. de bestelling was goed. ik heb 1 maar. mijn bestelling was het acrylic DK budgetyarn. de kleuren op mijn scherm kloppen niet met de echte kleur, dus vind ik het moeilijk om nog een keer te bestellen van kleuren die ik nog niet eerder heb gehad. Ik kan dan ook niet wachten tot jullie alles corona proef hebben en weer open gaan. verder wil ik jullie er op wijzen dat ik akkoord moet gaan met de verwerking van mijn persoonsgegevens, die volgens jullie vrijwillig ingevuld is, maar de velden met een * zijn verplicht, dus er is niets vrijwilligs aan. als ik niet akkoord ga kan ik dit niet verzenden. verander dit en wees eerlijk. ik heb dit voor verzending gekopieerd.

Wat een mooie kleuren allemaal!

Heel veel inspiratie, heel veel mooie kleuren en materialen. Echt net een snoepwinkel. Heel blij met mijn aankopen.

Ondanks alle corona drukte. Is mijn bestelling, iets verlaat keurig bezorgd!!!

Correct en snel

Als ik online koop, is het steeds bij wolplein.nl. Veel keuze, snel en steeds correct. Ik woon in België en mijn bestelling komt maximum 2 dagen later aan. TOP!

Perfect!!!

Heel tevreden, snelle levering.....perfect!!!!

Snelle communicatie en service

Nette en snelle bezorging

Snelle levering, zelfs tot in Portugal. Prachtige kwaliteit en goede service

Niet echt snel, wel kwaliteit

Een goede prijs voor kwalitatief goed garen.

mooie producten, vakkundig ,aardig personeel, alleen veel vertraging bij de levering ( corona) met erg weinig tussenstand info

Goede communicatie doet wat ze zeggen ondanks de Corona crisis

Uitstekende service

Heel goede service echt een 10 waard

Keurige levering

Bestelde artikelen keurig afgeleverd, duurde wel iets langer dan verwacht maar met een excuuskaart bij de bestelling en vooraf al een mail waarin uitgelegd werd dat ivm verhuizing er vertraging was. Helder dus.

zeer tevreden met service, levering en product

voor het eerst besteld bij Wolplein.nl, en zeer tevreden, ga hier zeker nog meer bestellen

Doornepol 5

5301 LV Zaltbommel