Een goede keus, zeer groot assortiment

De bestelwijze is super gemakkelijk. De spullen die ik besteld heb, kwamen zo snel als mogelijk. Ik ben er hartstikke blij mee. Dank je wel, Wolplein.

Snel en goed

De wol ontvangen die ik nodig had om verder te kunnen.

Goed en vlot

Eerste, maar zeker niet de laatste ervaring

Super! Vlot verzonden, keurig verpakt.

Dit was mijn eerste ervaring met wolplein en die was uitstekend. Ga ik een volgende keer zeker weer bestellen.

Alles verliep prima! Tijdig geleverd! Alles verliep volgens planning.

Prima !

Goed op tijd geleverd, inhoud van mooie kwaliteit, kom zeker terug!

juiste product binnen de afgesproken tijd geleverd

Snel geleverd, goede kwaliteit

Snelle levering, kwaliteit producten goed, netjes verpakt.

Prima ervaring

Makkelijk te bestellen en snelle levering.

Geweldig!

Wat een geweldige organisatie is dit! Altijd vriendelijk, vakbekwaam en ook nog eens betrouwbaar! Waar vind je dit? Kortom ik hou van Wolplein.

Top Bedrijf

Snelle levering en mooie garens ontvangen de kleuren zijn en kwaliteit is erg goed. Bedankt.

Vlotte levering en mooie producten

Vlotte levering naar België. Wolplein liet me slechts 3 dagen in spanning afwachten en loste daarna de verwachting meer dan in. De mooie producten leverden me alvast 2 prachtige popjes op waar de hele familie instant verliefd op werd. Bedankt Wolplein, aan mij hebben jullie alvast een nieuwe fan!

Goede service en mooi garen.

Dik tevreden

Goed en snel

Veel keus en snelle levering

Bestellen gaat makkelijk, verzending is super snel en het contact met de klantenservice is heel goed! Super tevreden over wolplein. Dit is en blijft mijn favoriete webwinkel!

Correcte afhandeling vd bestelling

Correcte levering - levertermijn werd gerespecteerd -

Snelle en goede levering

Webshop heel duidelijk levering snel en alles goed ingepakt.

Snel in huis

Super snel in huis en ik kon gelijk beginnen met haken

Een overzichtelijke en gebruikersvriendelijke website.

Ik vond wat ik zocht en met 2 dagen kon ik beginnen met mijn breiwerk.

Makkelijk besteld, snel geleverd.

Professioneel betrouwbaar kwaliteit

Nog maar kort bij wolplein, ze hebben veel spullen, vooral wat ik nodig heb.

Prima en snel!

Fijne en duidelijke website. Mijn bestelde wolletjes kwamen de volgende dag al binnen. Fijn!

Groot assortiment

Veel te veel om uit te kiezen, is uiteindelijk wel gelukt, snelle levering en goede kwaliteit

Alles prima geleverd

Kon alles makkelijk vinden op de site. En het werd netjes afgeleverd.

Helaas bleek een kleur wol die ik besteld had, niet langer voorradig. Ik werd gebeld met de vraag of ik het goed vond dat deze later zou worden nagezonden, maar dat de rest vast geleverd werd. Geen enkel probleem. De verzendkosten voor nalevering heeft Wolplein.nl op zich genomen.

Doornepol 5

5301 LV Zaltbommel