Snelle verzending, zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle verzending, zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Een verrassend mooi wol pakket in een mooie tas

Een snelle levering van mijn pakket voor een mooie deken. Deze werd geleverd in een mooie tas. Zo kun je je haakwerk ook overal mee naar toe nemen. Ook het patroon is duidelijk.

Snelle levering en goede producten

De levering kwam snel, zelfs in deze tijd. Producten zijn goed van kwaliteit

Uitmuntend

Leuke duidelijke site, en alles keurig optijd geleverd en goede kwaliteit

Duidelijke website goede snelle levering!

snelle en complete zending

snelle en complete zending

Voor herhaling vatbaar

Overzichtelijke website, snelle levering, kleuren komen overeen met verwachting

Overzichtelijke website, snelle levering , kleuren komen overeen met verwachting.

Waar voor je geld!

Overzichtelijk website, behulpzaam bij telefonische vraag, vlotte levering! Eén minpuntje: maatvoering niet altijd helder.

Precies zoals verwacht!

De kleuren komen precies overeen met mijn verwachtingen adhv de foto's. Dikte van het wol staat duidelijk omschreven. Handige levering in vacuum.

Ik heb op de website een bolletje uitgezocht op basis van mijn missende kleur. Kleuren komen goed overeen en de levering geschiede heel handig in vacuüm waardoor het makkelijk door de brievenbus past.

Snelle en goede levering

Prima en snelle levering.

Geweldige service

Ik kwam wol te kort, gebeld met wolplein. Ik wou graag hetzelfde verfbad, dat werd meteen geregeld en de volgende dag werd het al geleverd. Heel vriendelijk geholpen. Top!

Mooie sterke doos met prachtige bollen wol!

Mooie aanbieding van 10 bollen wol in verschillende kleuren. Ik koos voor mijn favoriete kleur, aquablauw en hoefde echt niet lang te wachten voor het voor mijn deur stond. Ik ben blij

Ik ben heel tevreden over Wolplein.nl

Eenvoudige manier van bestellen. Prima levering. Kwaliteitsvolle wol, garens en pakketten.

Bestelling snel verstuurd,top!!

Vrijdag besteld,zaterdag in huis top

Veel keuze

Veel keuze, ook voor macrame. En snelle levering. Netjes verpakt

Bij het kiezen van garen voor het haken van een babydekentje ben ik vriendelijk en geduldig geholpen door een medewerkster van Wolplein. Ze dacht goed mee en is nog naar het magazijn gelopen voor de kleur. Eenmaal besteld was het er , keurig verpakt, binnen een aantal dagen.

Prima en snelle levering.

Goede ervaring. Mijn bestelling was niet kompleet, zou even duren. Paar dagen later al ontvangen.

Veel keus en snelle correcte levering

Veel keuze en goede afhandeling en verzending

Correcte aflevering.

Goed/correct uitgevoerd.

snelle bezorging en topkwaliteit.

duidelijke productomschrijving. Duidelijke communicatie per mail. En vriendelijk. Levering op afgesproken tijdstip. Bestelling voldoet aan alle verwachtingen. Bestelling is verpakt in een mooie doos en daarin weer in een praktische tas. Echt ook een cadeau- gevoel!

Heel goede service, snelle bezorging, netjes verpakt. Helemaal blij mee.

Snelle afhandeling ondanks de tijd waarin we nu leven. Heel fijn. Daarvoor mijn bewondering en dank

Snel en correct

In tijden van covid19 slagen jullie er in om de bestelling tijdig bij de klant te krijgen, waarvoor dank

Doornepol 5

5301 LV Zaltbommel