SNELLE SERVICE EN GOEDE KWALITEIT

SNELLE SERVICE EN GOEDE KWALITEIT BEN ZEER TEVREDEN

Snel en correct.

Netjes verpakt en snel in huis.

Perfect!

Perfect!

prima product en snel geleverd

mijn bestelling is snel en correct afgehandeld, was van goede kwaliteit voor een redelijke prijs.

Snel, correct kortom keurig!

Supper

Na bestellen in de duidelijke webshop werd mijn bestelling vlot en correct geleverd

Prachtige levering

Ik was zeer verrast waarin de bestelling geleverd werd. In Een prachtig tasje.

Snelle levering en keurig verpakt pakket.

Zeer Tevreder

Mooie Breinaalden,

Ruim assortiment, snelle levering. Echt een aanrader.

Heeeel goed

Snel en goede levering en goede service, want haaketui was kapot, hoefde die niet retour te sturen. Alleen een foto van de kapotte op moeten sturen en een nieuwe gekregen. En leuke gratis patroontjes!

Zeer tevreden over levering en materiaal.

Heerlijk weer zin om van de prachtige haakkatoen, iets te maken.

jammer

Snelle en complete levering. Alleen jammer dat er in het patroon van de droomdekenbaby 2.0 ledikant veel fouten staan. Gelukkig kan ik een beetje haken en met you tube erbij lukt het wel. Maar lekker ontspannen haken is het niet

Goede service en snelle levering

Makkelijke site om bestellingen te doen en snelle levering.

Duidelijke site waar het makkelijk te bestellen is en tevreden van snelle levering.

Prachtige collectie en ruime keus!

Mooie site, fijn om materiaal uit te kiezen. Snel geleverd en het materiaal is geweldig!

Snelle levering mooie wol

Superservice

Ik ontving een bestelling waarbij een kleur niet overeenkwam met de kleur op de website. Ik werd heel vriendelijk behandeld en er werd superservice geleverd. Wat fijn dat er zo goed wordt meegedacht!

Goed verpakt.

Het is allemaal goed verpakt. Goede levering. Maar volgens mij was er 1 bolletje gebruikt. Die was een stuk opgerold. In plaats van hoe de andere bolletjes eruit zien. Maar verder erg tevreden.

keurig op tijd en mooie wol

De bestelling is keurig op tijd bezorgd en de wol was prachtig. De bestelling was netjes verpakt.

Uitstekende en snelle levering

Ik was aangenaam verrast dat de bestelling zo snel en vlot verlopen is. Ook telefonisch heel correct en vriendelijk.

Correcte levering

Gewoon perfect