Tijdens de beurs in Zwolle zeer vriendelijk en deskundig te woord gestaan.

Super vriendelijk en heel service gericht.

Moest helaas achter mijn bestelling aanbellen

Bestelling kwam te laat dacht dat ik hem mee kon nemen op vakantie maar helaas kwam de bestelling een dag te laat.

Fijne webshop!

Duidelijke website, snelle reactie en vlotte levering. Top!

Goede en snelle service en duidelijk

Goede service snelle levering duidelijke website hulpzaam tot betreft vragen

cadeautjes beloven bij bestelling en dit structureel niet doen !👎😬

Mijn schoondochter vertelde me wat haar ervaring met wolplein was. Ze is erg teleurgesteld.... en voor mij ook een reden om ergens anders mijn wol te bestellen!

Zeer snelle en vlotte levering

Vriendelijke klantenservice

Ik dacht dat ik de goede sokkennaalden had besteld. Echter ze bleken van Knit Pro te zijn en die had ik al geprobeerd en niet fijn bevonden. Dat was niet zo duidelijk te zien in de lijst met naalden. Ik had nl. geklikt op Lana Grossa en dacht dat die anders zouden zijn. Tot mijn verrassing kreeg ik gewoon knit-pro naalden en daarvan is ook voor vaste rondbreinaald en 25 cm een hinderlijke verdikking bij allebei de kanten, waardoor de steken niet soepel over de naald glijden. Ik mag de naaldjes gelukkig zonder problemen retourneren en krijg mijn geld terug. Dank je wel!!

super snelle en goed levering

bestelling was heel snel geleverd ik was verbaasd voor herhaling vatbaar

Goede service, ook als er iets niet goed is Pakketje niet geleverd, werd gelijk nieuwe gestuurd

Goede webshop voor de garen liefhebbers

Verpakt in een roze vrolijke tas. Heb 10 merino wol marineblauw 50gram garen gekocht. Ben er tevreden mee. Breed aanbod.

Super snelle en goede levering

👍🏻👍🏻👍🏻

Zeer goede levering en kwaliteit

Voor een nieuwe trui toch maar eindelijk weer eens de bijpassende wol besteld. Deze was in vele kleuren verkrijgbaar en na 2 werkdagen was de juiste kleur goed geleverd. Ik ben dus een zeer tevreden klant

Snelle levering, mooie producten

Mooie producten, veel keuze in kleur, fijne prijzen!

Wolplein levert niet in een postbus. Wel bij een post.nl punt. In mijn postbus zat een afleverbericht (!?) dat ik mijn pakket bij post.nl punt kon afhalen. Dat post.nl punt zit NAAST mijn postbus. Ik begrijp dit niet helemaal........ eigenlijk helemaal niet

Super geregeld

Snel in huis

Een aangename ervaring

Snel en mooi verpakte levering.

Dit was de eerste keer dat ik wat bestelde en het is makkelijk te doen, ik raad het anderen zeker aan. Netjes verpakt en alles in 1 keer in huis ,prima toch?

Goede service, snelle levering

Voor mijn bestelling telefonisch contact gehad. Vriendelijk geholpen. Bestelling ging vlot.

Snelle levering,mooi produkt,super tevreden!

Zeer tevreden. Ga zeker vaker bestellen.

Snelle levering, goede kwaliteit wol. Niets op aan te merken!

Het is alleen maar positief

Ontzettend lieve en fijne mensen en in mijn geval heb ik het over de klantenservice sjapo

Fijne site om op te bestellen.

De website is prettig in gebruik, snelle bezorging en het is op een nette manier ingepakt.

Prima service en snelle levering

Had in eerste instantie wat moeite om bepaald product te vinden betreft haken. Maar heb ook geen ervaring met dit onderwerp dus wellicht daardoor wat lastiger zoeken 😌 Verder prima service en snelle, goede levering!

Top! Direct geleverd, keurig verpakt,

Gewoon goed, goede kwaliteit, snelle service

Érg behulpzaam

Ik moest wol bijbestellen van een bepaald verfbad en wolplein heeft echt de moeite gedaan om me daarmee te helpen en het is gelukt!

Doornepol 5

5301 LV Zaltbommel