Wol besteld en heel snel geleverd, uitstekend assortiment met veel keuze

Voor de 1ste keer hier besteld maar zal zeker niet de laatste keer zijn. Ik ben zeer tevreden over het uitgebreide aanbod en de vlotte service! Tevens ook een duidelijke en efficiënte website met tal van instructiefilmpjes. Na een pauze van 25 jaar ben ik nu terug een “hobby-breister” geworden!

Zag er goed uit

Zag er goed uit.nu hopen of er genoeg garen in pakket zit. Bedankt voor snelle opsturen.

Supersnel geregeld. Perfect kwaliteit en niet duur heel blij mee.

Professioneel en vriendelijk service. Ik had mijn bestelling snel in huis en zonder drama. Ben ook erg blij met de kwaliteit (makrame touw)

Véél keuze, goede kwaliteit en snelle levering 👍

Mijn eerste kennismaking met Wolplein.nl was op de handwerkenbeurs in Gent. Ik was best wel onder de indruk van het aanbod. Dankzij de vlotte online service werd mijn bestelling al na 2 dagen aan de deur geleverd.

Vlotte en correcte levering

Mooie prijs en snelle levering

Supersnelle en correcte levering

Vlotte service . Ook bij vragen een snelle respons.

Snelle levering en zeer vriendelijk personeel

Zou er de volgende keer gelijk weer bestellen. Gezellig rose postpakket ook! Erg vriendelijke en behulpzame dame aan de telefoon gehad. Kleine tip: bij het verpakken van een pakketbestelling (haakpakket in een mooie rose zak in mijn geval) de werkbeschrijving misschien in een plastic mapje stoppen zodat ie niet zo verfomfaaid aankomt....

Geweldig!

Wolplein is een geweldige website. Vriendelijke mensen die klantgericht zijn en je van advies dienen. Snelle levering en correcte afhandeling. Zeer tevreden!

Alles prima in orde

Fijn en snel

Ik kon makkelijk vinden wat ik nodig had, en het werd netjes verpakt snel thuisbezorgd. Prima ervaring!

Leuke webshop - snelle levering

Leuke webshop, vlotte bestelling en levering! Ik bestel zeker nog eens!

Alles is naar wens geleverd, ben er blij mee

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Mijn pakketje was niet volledig aangekomen. Heb meteen gebeld en de dag erop kreeg ik mijn artikel thuis gestuurd! Het was een hele vriendelijke dame aan de telefoon die mij gelopen had 😊

Bestelling in orde en op tijd

Bestelling in orde en op tijd

Snelle verzending en netjes verpakt.

Ik ben zeer tevreden over de snelle verzending en nette verpakking.

Supersnel en keurig verpakt

Dit is mijn derde bestelling die ik heb gedaan bij Wolplein en ik ben nog steeds harstikke tevreden! Alles komt binnen een week aan, (mijn laatste bestelling kreeg ik de volgende dag al) Het is keurig verpakt en het pakket en de algemene indruk van het hele geheel maakt een verzorgde indruk! Ik ben super tevreden, als ik iets nodig heb kijk ik eerst op Wolplein en als het daar niet verkrijgbaar is (wat bijna niet voorkomt) dan kijk ik pas ergens anders! Een dikke 10 van mij!

De bestelling was snel en erg mooi verpakt!

De bestelling kwam snel ondanks dat op de site stond dat het een poosje kon duren ivm uitverkocht.

Dik tevreden!

Mijn bestelling gedaan en binnen 2 dagen had ik het in huis en tussendoor houden ze je op de hoogte

Goede service en pakketje snel binnen 👍

Goede uitleg met video

Goede kwaliteit wol, duidelijk uitleg middels de videoberichten.

Snelle en goede service

Snelle en goede service

Fijne winkel.Prima service.

Fijne winkel met prima service. Alles lekker snel in huis.

Doornepol 5

5301 LV Zaltbommel