Snel geleverd, zeer naar wens.

Dinsdag besteld, woensdag al binnen. Heel tevreden.

Prima levering en juist artikel

Keurig verpakt en ook keurig op tijd

Snel en keurig geleverd in stevige doos

Duidelijke website, goede kwaliteit en snel bezorgd

Alles was net en op tijd geleverd

Ik ga zeker nog bestellen bij jullie

Snel en goed

Was direct en snel. Kon door met haken.

Netjes geleverd, mooi product

Erg blij met mijn nieuwe breitas, snel en netjes geleverd!

snelle levering, goede producten!

Mooie wol, wol op webshop is in realiteit zelfde kleur dus wat je ziet is wat je koopt!

Veel producten, mooie kwaliteit, goede service

Het liefst loop ik een winkel binnen om iets te kopen. Dan kun je het zien en aanraken. Dat lukte deze keer niet. Op zoek naar mooie wol kwam ik uit bij het Wolplein. Goed ingerichte site en grote selectie van artikelen, waardoor ik snel kon kiezen. Ook de levering ging snel en ik hoefde dus niet lang te wachten voordat ik kon starten. Prima!

Prima site

Snelle levering,prima producten.

Snelle levering prima nergens wat op aan te merken

Op donderdag avond besteld en zaterdag geleverd. Eerder dan ik verwacht had. Prima materiaal.

Prima producten en snelle levering

Snelle en correcte levering. Ruime keuze in producten t.w. soorten brei-,haakgaren.

Niets op aan te merken

Prima. Correct en juist

Wat een fijne winkel

Assortiment, communicatie en levering prima.

Veel keuze en snelle levering

Er is ontzettend veel keuze en snel thuis geleverd.

Besteld en de volgende dag in huis wat een leuk boek met zulke leuke dieren erin om te haken echt een heel leuk boek zoomigurumi 8.

Met twee bollen kon ik een restjestrui voor mijn dochter afmaken!

Ik was bijna klaar met een trui van restwol, die best al lang in de kast lag, maar kwam toch van net een kleur tekort. Gelukkig had Wolplein deze wol nog.

Ik werd blij van het pakketje

Gewoon goed

Goed!!!!

Snelle levering en leuke haakpatronen!

Snelle levering zeer tevrede

Goed tevreden

Mooie producten, prima levering, goede service

Een droomdeken-haakpakket besteld. Aangenaam verrast dat het garen in een mooie, handige tas werd geleverd. Er stond weliswaar 'hoes' o.i.d. op de orderbevestiging, maar dan verwacht ik iets van een plastic zak. Ook erg content op de volledige en duidelijke werkbeschrijving van het haakpatroon, dat heb ik ook wel eens anders ervaren. Wat betreft de website, deze is duidelijk, informatief en heeft een goede zoekfunctie.

Leuke website, spulletjes netjes en snel geleverd.

Al heel lang niet meer gebreid, maar met dit garen mét patroon is het weer makkelijk op te pakken. En ook een snelle regeling. Super!

Doornepol 5

5301 LV Zaltbommel