supersnelle levering!

Ik ben zeer tevreden over de snelle levering van mijn bestelling.

Supersnelle levering!

Ruim aanbod wol en dergelijke aan scherpe prijzen. Veel inspiratie op de website. Supersnelle levering !

Snel en efficiënt.

Ik had de volgende dag alles in huis. En kon meteen aan de slag.

Alles prima in orde

De producten werden snel geleverd en waren zoals verwacht.

snel en precies goed geleverd

Gewoon positief

Snelle levering, netjes verpakt.

Snelle en goede service, als ik nog eens iets bestel Dan denk ik zeker via Wolplein.nl

Prima site, snelle levering en kwaliteit!

Als ik wat nodig heb, kom ik zeker terug bij Wolplein!

SERVICE

wat een prettige mensen bij de klantenservice, hier wordt nog service gegeven! Problemen met mijn pakket door postnl, maar het is allemaal vriendelijk, correct en met een glimlach opgelost.

Prima, snelle levering

Website werkt goed, betaling gaat moeiteloos en snelle levering.

Product prima, levering veel later dan volgens de website, zonder bericht

De wol voldoet aan de verwachting. De zending ontving ik pas na 5 werkdagen, Wolplein informeerde noch via de website noch via een mail dat de levering sterk vertraagd was.

Snelle levering zelf naar belgie, goei kwaliteit garen, gemakkelijke site om op te zoeken,

superservice en kwaliteit

Snelle levering. Downloaden patroon ging prima. Duidelijke handleiding Overzichtelijke website Kortom....super goed verzorgd

Top!!!

Heel goede bediening en snel geleverd

prima geregeld, vlotte afhandeling

prima geregeld vlotte afhandeling. Een heel duidelijke site.

vlotte en nette verzending

Verzending verloopt vlot, wol is conform het bestelde. Een andere opmerking waar Wolplein niet verantwoordelijk voor is (denk ik): de breipatronen bij de wol kloppen niet, zijn moeilijk leesbaar en er staan echt fouten in. Jammer.

Slecht

Zondag besteld, donderdagavond in huis na een telefoontje

Na telefonisch advies opvragen, kon ik het product moeiteloos vinden op de website. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de verzending. Pakje kwam binnen het opgegey tijdvak

De wol was snel geleverd en ik kon meteen beginnen met mijn werk. Bedankt

Perfecte service.

Ik had get verkeerde materiaal gekocht, terugsturen geen probleem. Al waren de kosten om terug te zenden redelijk fors.

Van zo’n pakketje word ik blij

In het verleden regelmatig gemopperd over garen wat vacuüm verpakt verzonden werd. Toch weer eens geprobeerd te bestellen en nu een keurig pakket geleverd gekregen. Ga zo door en we blijven vrienden!

Geweldige winkel en website

Snelle levering en een prettige klanten service bij vragen

Vlotte verzending

Snelle verzending en gelukkig ook naar een afhaalpunt. Fijn dat je zelf kunt bepalen wanneer je het ophaalt. Wel jammer dat het assortiment naalden wat beperkt is.

Snelle levering en goed verpakt

Super dat het breigaren zo verpakt was dat het in de brievenbus paste!

Snel verzonden, product top

Via bol.com kwam ik bij wolplein.nl voor een naaimachine tas. De tas werd de volgende dag verzonden en met 2 dagen had ik het in huis. De tas is precies zoals de foto en de naaimachine past er makkelijk in.

Doornepol 5

5301 LV Zaltbommel