Netjes geleverd, keurig verpakt.

Top geregeld!

Mooi teddy garen besteld. Snelle levering en van hele mooie kwaliteit.

Meer dan tevreden!

Snelle levering na bestelling.

Prima garens

Helaas was de door mij bestelde katoen niet de kleur die ik bedoeld had. 10 Januari heb ik in de Wolplein winkel de katoen geretourneerd. Het bedrag zou op mijn rekening terug worden gestort, maar tot heden is dit nog niet gebeurd.

Snelle levering, goede kwaliteit voor weinig geld.

Snelle levering, veel kwaliteit voor weinig geld!

Helemaal top

Snelle levering en netjes verpakt

had volop keuze uit het arsortiment om te keizen

snelle service en keurig ingepakt.

Zeer tevreden. Prijs/kwaliteit/ levering. Zeker aan te raden.

Mooi naaidoosje gekocht als cadeau. Snelle levering zoals vermeld. Zeker aan te raden.

Goede service en kwaliteit

Eerste keer besteld, bollen waren van goede kwaliteit en kleur. Ben heel erg tevreden en zou zo weer bestellen.

Snelle levering, alles tip top in orde.

Eén suggestie, ik weet niet of dat te realiseren is. Het zou fijn zijn als je de bollen wol kan verslepen zodat je kleuren naast elkaar kan zien om beter zicht te hebben welke kleuren mooi zijn bij elkaar. En misschien de bollen kunnen inzoomen zodat je meer van de kleur kan zien.

vlot en vlug

had wol gekocht bij de sluiting van de winkel Phildar in Gent. Vond ze zalig om mee te breien maar ha niet genoeg voor het model dat ik op het oog had. Tot mij grote vreugde kon ik bij wolplein, dezelfde bestellen en mijn verwondering was nog groter toen ze bij aankomst ook nog hetzelfde kleurbadnummer hadden.

Klantvriendelijk , uitstekend geholpen . Ze hebben kennis van hun producten. Zoveel keus net een snoepwinkel.

Goede service en kwaliteit

Eerste keer besteld, bollen waren van goede kwaliteit en kleur. Levering was vrij snel zo tussen de feestdagen door. Ben heel erg te breiden en zou zo weer kunnen bestellen.

Veel te laat geleverde

Had het pakje voor kerstmis besteld maar de lijm was nog niet binnen ,heb gebeld ze gingen het direct opsturen en de lijm achteraf sturen ..ik heb geen pakje met kerstmis kunnen geven pas in januari heb ik het gekregen ..Alles wat erin zat was wel super maar spijtig te laat

Geweldige service

Toen de wol die ik besteld had in werkelijkheid veel donkerder was dan op de site, kon hij zonder problemen geruild worden voor een andere kleur. Het retourbillet kon ik niet uitprinten (geen printer...) maar werd per post opgestuurd. Fantastisch!

Ik vond het wel vreemd dat ik nog btw boven op de prijs moest betalen, kan beter de prijzen incl btw doen, dat is wat verwarrend en valt de prijs alsnog tegen. Gr Anke

Mooi vanaf de stoel kunnen uitzoeken en bestellen.

Makkelijk om wol te bestellen vanaf de bank.

Het is makkelijk om vanaf de bank mijn wol te bestellen. Helaas zijn de kleuren dan niet helemaal zoals ik ze had verwacht.

Superfijne service 👍🏻

Mijn bestelling werd erg snel geleverd en was in perfecte staat!

Bestelling goed verpakt ontvangen, duurde echter iets te lang

Waarschijnlijk door de sint en kerst drukte duurde het langer dan verwacht voordat ik het pakketje in goede staat ontving

Alles is correct geleverd

Alles is snel en correct geleverd en en plus kreeg ik tussentijdse status updates

Fijne webshop, snelle levering

Zie hierboven

Lange levertijd

De levertijd lijkt steeds langer te worden. Eerder was het zeker binnen 2 dagen binnen. Nu lijkt de norm 3 à 4 dagen te zijn. Jammer, wanneer je van een web winkel afhankelijk bent.

Goed!

Super winkel (online en ook inspiratiecentrum in Zaltbommel). Mijn eerste online aankoop goed geregeld, mooi ingepakt snel verstuurd. Tevreden!

groot assortiment en heel snelle levering

Ik was op zoek naar een vervanger voor een haakgaren dat niet meer leverbaar is. Dankzij de goede website heb ik die vrij snel gevonden. De levering was supersnel

Doornepol 5

5301 LV Zaltbommel