Een super ervaring. Meerdere keren deze week besteld en alles keurig verpakt en verstuurd Dus ik heb hier alleen maar goede ervaringen

klantvriendelijk

snelle levering en klantvriendelijk

Kleur wijkt heel erg af

Kleur klopt niet met wat er op internet staat, wijkt t t heel erg af!!!! Na contact met wolplein mag ik het op eigen kosten terug sturen en weer opnieuw bestellen met eigen verzendkosten!!! Nooit meer ik ga wel naar een winkel!!!!

Makkelijk te bestellen maar duurde 5 werkdagen voor pakketje kwam

Helaas lang op de wol moeten wachten

Service!

Vriendelijk tot en met

Vlotte levering in mooie verpakking.

Het bestelde kwam snel. En het garen zat in een mooie stoffen tas verpakt. Echt een cadeautje.

Pakje was er sneller dan afgesproken.

Mijn dank is enorm groot!

Pakketje gekocht en dit zou als brievenbus bezorgd worden. Pakketje helaas zoekgeraakt bij PostNL. Grote strop natuurlijk. Klacht ingediend bij PostNL en ook melding gemaakt bij Wolplein. Zonder strubbelingen heeft Wolplein nogmaals pakket verstuurd, ditmaal pakketpost: Op hun kosten, hoe geweldig. Maar..... PostNL heeft wéér steek laten vallen: Pakket is NIET bezorgd aan de deur, maar wederom in brievenbus gepropt (gelukkig de goede, maar pakket was eigenlijk te breed voor onze smalle flat-brievenbusjes). Inhoud was niet beschadigd, maar de buitenkant van pakketje dus wel. Het kon er niet normaal uit. Natuurlijk wederom een dikke vette klacht naar PostNL! Ik ben enorm dankbaar voor de service van Wolplein! Daarom een dikke vette 10. Eén piepklein tipje: Kan dit soort pakketjes ook in zakken verstuurd worden? Dan zijn ze wat kneedbaarder dan dat harde karton!

Mijn bestelling is snel en perfect verlopen. Er werd duidelijk uitgelegd dat het iets langer kon duren. Het was netjes verpakt in een kleurrijke zak. Top.

Vlotte levering

Geen overbodige aparte verpakking. Prijs/kwaliteit van de wol is uitstekend.

Heel mooi bedrijf met zeer goede kwaliteit en keuzes aan garen

Je wordt zeer goed geholpen en ik vind de kwaliteit en patronen ook erg goed en mooi

Snelle levering, groot assortiment en super mooi kwaliteit. Ik ben fan!

Snelle correcte levering. Grote keus van wol

Super snelle levering

Ga er zeker meer gebruik van maken.

Goed product

7 dagen wachten op een haaknaald. Ik denk er verder nog over.of ik nog eens ga bestellen

goede service

Ik had een boek besteld, na levering bleek dat het boek bij de drukker niet goed gesneden was. Meerdere pagina's zaten nog aan elkaar en het boek was ook nog scheef gesneden. Na een mailtje met foto's van het boek kreeg ik direct een nieuw exemplaar!

Heel goed!

Overzichtelijke website, groot assortiment, zeer redelijk geprijsd en supersnelle levering. Het kan echt niet beter!

Snelle levering en hele fijne garen

Snelle levering en het garen van Drops Paris was heerlijk om mee te haken.

Supersnel en goed verpakt

Fijn dat mijn bestelling zo snel in huis was, ook netjes en stevig verpakt. Top

Supersnelle levering

Eerlijke prijzen, snelle levering, correcte service ! Aanrader !!!

Vlotte correcte levering

Super vlot Correcte levering binnen de aangekondigde tijd Aangename website

Geweldige winkel

Absoluut volledig tevreden. Ruime keuze uit de meest prachtige artikelen. Je slaagt in 1x, hoe fijn is dat😊 Kom hier zeker weer. En daarbij, fijne snelle bezorging ook nog eens!

Tevreden.

Goede communicatie rond de levering. De vertraging n.a.v. de drukke eindejaarsperiode werd tijdig meegedeeld. Nuttige trajectinformatie. Geruststellende oplossingen bij afwezigheid. Degelijke verpakking en correcte levering. Kwaliteitsvolle producten.

Prettige ervaring

De levering was zoals beschreven staat op de website. Het was goed verpakt en ik werd blij van hoe het nog extra verpakt zat in een handig en leuk zakje.

Snelle levering, goede informatie.

Er was in dat weekend een presentje beloofd door het invullen van een code( boven 20€) Waarschijnlijk code niet aangevinkt, daardoor presentje niet gekregen. Jammer!

Doornepol 5

5301 LV Zaltbommel